Modart üst segment için 13600k 3070ti gelecek ama pc hocası f/p yazmış 3060 üstü olmaz bence.3070li sistem kaça gelir sizce
amd islemci ve 3060 veya 3070li sistem gelmez mi
Modart üst segment için 13600k 3070ti gelecek ama pc hocası f/p yazmış 3060 üstü olmaz bence.3070li sistem kaça gelir sizce
amd islemci ve 3060 veya 3070li sistem gelmez mi
yani 15k bütçem var ona göre gelir miModart üst segment için 13600k 3070ti gelecek ama pc hocası f/p yazmış 3060 üstü olmaz bence.
Modart 10k civarı f/p çıkaracak olmazsa onu alırsın.yani 15k bütçem var ona göre gelir mi
valla 15 bin tl kredi çektik kaçırırsam ne yapicam bilmiyorum
Genelde akşam 5-6 gibi ekleniyor 1 saat sonra sistem linki ekleniyor. Gecikme olabiliyor bazen 7-7.30 sarkabiliyor.sistem kacta yayinlaniyor genelde? sabah mi aksam mi?
Sen 2060 ı almamış mıydın reis@OceanLaB 3060lı bir sistem çıkarsa Taner abi forumdaki kişilere özel stok gelsin al satçılardan ihtiyaç sahipleri sistem alamıyor. Yine biz kabul ediyoruz bunu ticari bir işe dönüştürebilirler ona kimse itiraz edemez.
Zaten bunların önüne geçilemiyor/geçilemeyecek. Ama en azından pastadan bir dilimde biz tadalım.. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun.. Umarım 2 aydır bekleyişim yarın ki sistemle sona erer.
Fazla stok olacağını sanmıyorum.İnşallah hem stok fazla olur hem mağaza da olur. İnternetten alınması çok zor.
Yok reis o iş yattı fiyat konusunda anlaşamadık alacağım arkadaşla ben kendim denedim almayı fakat alamamıştım. Alacağım arkadaşada 2-3 gün beklemesini söyledim 8 kasımda itopya ve 10 kasımda ModArt orta segment cikartacakti o sistemleride görmek istedim oda beklemeyince benden daha fazla yüksek fiyat veren birine sistemi verdi. Kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcazSen 2060 ı almamış mıydın reis
İnşallah rütbe sınırı olmaz da ben de alırım@OceanLaB 3060lı bir sistem çıkarsa Taner abi forumdaki kişilere özel stok gelsin al satçılardan ihtiyaç sahipleri sistem alamıyor. Yine biz kabul ediyoruz bunu ticari bir işe dönüştürebilirler ona kimse itiraz edemez.
Zaten bunların önüne geçilemiyor/geçilemeyecek. Ama en azından pastadan bir dilimde biz tadalım.. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun.. Umarım 2 aydır bekleyişim yarın ki sistemle sona erer.
Ben 2 aydır 3060li sistem istiyorum Taner hocadan al sat yapacak olsam kendi adıma bu kadar zaten ugraşmam yarın belli olur detaylarİnşallah rütbe sınırı olmaz da ben de alırım
Bu arada forumdakiler de al sat yapabilir. Nerden bilicez
Doğru diyosun. Hayırlısı bakalımBen 2 aydır 3060li sistem istiyorum Taner hocadan al sat yapacak olsam kendi adıma bu kadar zaten ugraşmam yarın belli olur detaylar![]()
Acele etmenize gerek yok yarın bütün detayları belli olur.Hani nerde abi bu sistem ne bir bilgi ne bir yazı. Hiç birşey yok
Kral öyle diyorsun da mevcuttaki sistemler de gidiyor bari en azından içerik hakkında bilgi verseler hani ekran kartı ne işlemci ne fiyat aralığı ne uymazsa hazırdaki sistemleri alırız. Modart da aynı bekliyoruz ama inşallah beklediğimize değer yoksa çekilen krediler yada kk limit yükseltmeleri ile kalacaz öyle ortadaAcele etmenize gerek yok yarın bütün detayları belli olur.
hocam ne zaman gelecek bahsettiğiniz sistem ve nere de paylaşıldı bu bilgi?Modart üst segment için 13600k 3070ti gelecek ama pc hocası f/p yazmış 3060 üstü olmaz bence.
Modart 15 Kasım sonrasıhocam ne zaman gelecek bahsettiğiniz sistem ve nere de paylaşıldı bu bilgi?