- Tepki
- 72
yaş ortalaması kaçBBL için değişik değişik bağırıyorlar
yaş ortalaması kaçBBL için değişik değişik bağırıyorlar
Asla ayrilmiyoruz tapu ladik bu noktayiCiddi çalışılmış.Neyse son 1 saat kaldı, sıranızı kaptırmayın.
-10yaş ortalaması kaç
itopya'nın tutumu nasıl?Asla ayrilmiyoruz tapu ladik bu noktayi
tüm bbl geldimi
Evettüm bbl geldimi
-Güvenlik yayincilar içinitopya'nın tutumu nasıl?
Güvenlik falan var görsellerde.
Onlar da liste ve sıraya iştirak ediyor mu?
Yoksa sadece kavga olmasın diye mi bekliyorlar.
Sistemi alamıyorum fakat inşallah şu listeyi baz alırlar.-Güvenlik yayincilar için
-Liste ve sira için şuan itopyayi bekliyoruz sistem çıktığı gibi sıradan alicaklar
Listeyi baz almıyorlar dedilerki bu köşede sıra kurarsınız sıra dan alırız sırayı da düzgün koruyoruz sıkıntı yok ama bu bbl fanları bizi bitirdiSistemi alamıyorum fakat inşallah şu listeyi baz alırlar.
Gerçi bu durum Itopya' ya bağlı, listeyi dikkate alırsa herkes uymak zorunda kalır.
Dostlar erken gelenler bayağıdır orada. Bunaldınız biliyorum. Hakkınızı helal edin. Ancak benim tarafta elden gelen her kartı oynadım. Sadece 17:30'da videoyu yayınlamak kaldı. Her şey hazır. Umarım herkes sistemini alır, rahatça evine döner.
Usta herkes alicak da ekran kartını söylede bilelim şurda kaldı 40dkDostlar erken gelenler bayağıdır orada. Bunaldınız biliyorum. Hakkınızı helal edin. Ancak benim tarafta elden gelen her kartı oynadım. Sadece 17:30'da videoyu yayınlamak kaldı. Her şey hazır. Umarım herkes sistemini alır, rahatça evine döner.
Hocam bir ipucu verin o kadar bekledik heyecanlıyız ekran kartı marka model nedir
Abi sıraya girdiğimiz de 50 kişiydik yarısi bbl ciymiş 20-25 kişi kaldıkDostlar erken gelenler bayağıdır orada. Bunaldınız biliyorum. Hakkınızı helal edin. Ancak benim tarafta elden gelen her kartı oynadım. Sadece 17:30'da videoyu yayınlamak kaldı. Her şey hazır. Umarım herkes sistemini alır, rahatça evine döner.
Markalar nelerVideoda detaylıca göstereceğim, birden fazla farklı RTX 3080 3 fanlı model olacak. Tek model değil.
Hocam buraya niye gelmediniz smokinli uyardıVideoda detaylıca göstereceğim, birden fazla farklı RTX 3080 3 fanlı model olacak. Tek model değil.
Diğer kaosu da 17:30'dan sonra YouTube yorumlarında yaşayacakmışız gibi hissediyorum. Hadi hayırlısı.Dostlar erken gelenler bayağıdır orada. Bunaldınız biliyorum. Hakkınızı helal edin. Ancak benim tarafta elden gelen her kartı oynadım. Sadece 17:30'da videoyu yayınlamak kaldı. Her şey hazır. Umarım herkes sistemini alır, rahatça evine döner.