Selamun Aleyküm. Taner hoca nisan ayı içerisinde sistem geleceğini söylemişti zannediyorum. Giriş orta seviye. Bir gelişme var mı konuyla alakalı merak etmekteyim.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Fiyatlarda düşüş eğilimi devam ediyor mu halaOceanLaB' Alıntı:20-23 Nisan tarihleri arasında RTX serisi olmayan bir sistem yayınlanacak ve F/P olacak. RTX serisi bir sistemim vardı. Fakat firma 15 gün bizi oyaladı açıkçası "fiyat çok iyi olacak çalışıyoruz vs diye" 15 gün sonunda çıkan fiyat çok kötüydü. Biz de kabul etmedik. O yüzden orta segment sistemi atladık.
Cermenbey' Alıntı:Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Fiyatlarda düşüş eğilimi devam ediyor mu halaOceanLaB' Alıntı:20-23 Nisan tarihleri arasında RTX serisi olmayan bir sistem yayınlanacak ve F/P olacak. RTX serisi bir sistemim vardı. Fakat firma 15 gün bizi oyaladı açıkçası "fiyat çok iyi olacak çalışıyoruz vs diye" 15 gün sonunda çıkan fiyat çok kötüydü. Biz de kabul etmedik. O yüzden orta segment sistemi atladık.
Takipteyim hocamOceanLaB' Alıntı:Cermenbey' Alıntı:Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Fiyatlarda düşüş eğilimi devam ediyor mu hala
Evet yurt dışında hala düşüş var. Ancak onların biz şu anda Ocak ayını yaşıyoruz. Daha TR yansımasına (yurt dışındaki gibi) 2-3 ay var. Öyle görünüyor. Bugün hatta bu konuda bir video yayınlayacağım.
OceanLaB' Alıntı:20-23 Nisan tarihleri arasında RTX serisi olmayan bir sistem yayınlanacak ve F/P olacak. RTX serisi bir sistemim vardı. Fakat firma 15 gün bizi oyaladı açıkçası "fiyat çok iyi olacak çalışıyoruz vs diye" 15 gün sonunda çıkan fiyat çok kötüydü. Biz de kabul etmedik. O yüzden orta segment sistemi atladık.
OceanLaB' Alıntı:20-23 Nisan tarihleri arasında RTX serisi olmayan bir sistem yayınlanacak ve F/P olacak. RTX serisi bir sistemim vardı. Fakat firma 15 gün bizi oyaladı açıkçası "fiyat çok iyi olacak çalışıyoruz vs diye" 15 gün sonunda çıkan fiyat çok kötüydü. Biz de kabul etmedik. O yüzden orta segment sistemi atladık.
Atalayq' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:20-23 Nisan tarihleri arasında RTX serisi olmayan bir sistem yayınlanacak ve F/P olacak. RTX serisi bir sistemim vardı. Fakat firma 15 gün bizi oyaladı açıkçası "fiyat çok iyi olacak çalışıyoruz vs diye" 15 gün sonunda çıkan fiyat çok kötüydü. Biz de kabul etmedik. O yüzden orta segment sistemi atladık.
Elinize sağlık. Farklı bir soru sormak istiyorum. Yakın zamanlarda “Logitech” indirimleri yapmıştınız. İncelediğiniz mouselardan birini almıştım arkadaşıma.
Yakın zamanda yine böyle bir marka indirimi görebilir miyiz? Asus, Msi vs..
Syqex' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:20-23 Nisan tarihleri arasında RTX serisi olmayan bir sistem yayınlanacak ve F/P olacak. RTX serisi bir sistemim vardı. Fakat firma 15 gün bizi oyaladı açıkçası "fiyat çok iyi olacak çalışıyoruz vs diye" 15 gün sonunda çıkan fiyat çok kötüydü. Biz de kabul etmedik. O yüzden orta segment sistemi atladık.
Hocam RTX serisi olmayandan kastınız GTX mi yoksa AMD tarafından bir kart mı gelecek ?
OceanLaB' Alıntı:Atalayq' Alıntı:1650019115[/url]']
Elinize sağlık. Farklı bir soru sormak istiyorum. Yakın zamanlarda “Logitech” indirimleri yapmıştınız. İncelediğiniz mouselardan birini almıştım arkadaşıma.
Yakın zamanda yine böyle bir marka indirimi görebilir miyiz? Asus, Msi vs..
Olabilir hocam. Anket yapalım hatta hangi ürünler talep ediliyorsa, görüşüp indirim isteyeyim.
İnşallah i3 10. Nesil olmaz yine AMD işelmci yada 12. Nesil işlemci olsun hepten basit kalmasın.RE: Cvp: PCH yeni sistem hakkında
GTX serisi olacak hocam.