Önemli PC Hocası Yeni Sistem Nasıl Olsun?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Öncelikle dediğin gibi zaten sorumlu firma Taner hocanın bir eli yok.Bir ikincisi ne gibi sorunlarla karşılaştın ve nerde gördün senin gibi 100lerce kişinin bu sorunlara maruz kaldığını,herhangi bir kaynak varsa incelemek istiyorum.
sistemin stoğu 1000adetti ve stoklar bitti forumlarda kendi sorunumu araştırınca birçok kişide aynı sorunu gördüm ve firmayı aradığımda aynısını bana söylediler çoğu kişide böyle bir sıkıntı var diye benim sorunum ekran kartı siyah ekran vermesiydi wattman hataları, driver silme vs. ekran kartı değişimi yapıldı fakat değinmek istediğim nokta bunların yaşanmasına gerek var mıydı?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
sistemin stoğu 1000adetti ve stoklar bitti forumlarda kendi sorunumu araştırınca birçok kişide aynı sorunu gördüm ve firmayı aradığımda aynısını bana söylediler çoğu kişide böyle bir sıkıntı var diye benim sorunum ekran kartı siyah ekran vermesiydi wattman hataları, driver silme vs. ekran kartı değişimi yapıldı fakat değinmek istediğim nokta bunların yaşanmasına gerek var mıydı?
bu sistem çıkmadanda biliniyordu bu hatalar bunları göze alarak almanız lazımdı zaten

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Geçmiş olsun. Maalesef bunlar Amd hatası ve bazen çok uğraştırıyor. Şu an bir sorun var mı?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
taner hocamın yapabileceği birşey yok burada zorla kimse al demiyor ayriyeten herkes biliyor rx 6700xt driver sorunlu olduğu ona göre bizde burada öneriyoruz o kartı f/p olaraktan kimisinede diyoruz paran varsa nvdia al sorun yaşama send eöyle yapsaydın kimseyi suçlamana gerek yok burada sorumlu birini arıyorsan sen olabilirsin üstüne alınma herkes için söylüyorum bu kartın sorunlu olduğu bile bile alınıyor sonra yok efendim böyle
dostum benim suçladığım kişi taner hocam değil burada sorun zaten firmayla alakalı anlatamadım galiba firmanın sistemleri yarım yamalak test etmesi asıl konu burada konu farklı yerlere çekiliyor çünkü bu sistemi alanlarda hata olmayanlarda var alatabildim mi?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Geçmiş olsun. Maalesef bunlar Amd hatası ve bazen çok uğraştırıyor. Şu an bir sorun var mı?
ekran kartı değişimi yapıldı 1 hafta olacak işte 1 defa oldu daha olmadı siyah ekran

sorununuz neyse konu açıp yardımcı olmaya çalışırız
teşekkür ederim konu açmıştım zaten ilk geldiği zaman denilenleri uygulamıştım fakat bir işe yaramamıştı bilirsiniz yazılımsal sorun olmadığı için çözümü çok zor zaten

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
dostum benim suçladığım kişi taner hocam değil burada sorun zaten firmayla alakalı anlatamadım galiba firmanın sistemleri yarım yamalak test etmesi asıl konu burada konu farklı yerlere çekiliyor çünkü bu sistemi alanlarda hata olmayanlarda var alatabildim mi?
yok hocam dediğim şey demissiniz ya sorumlu arıyorum diye ondan dedim bu kartın sorunlu olduğu biliyorsunuzdur az çok ondan dedim

Ulas_Erdoone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
taner hocamın yapabileceği birşey yok burada zorla kimse al demiyor ayriyeten herkes biliyor rx 6700xt driver sorunlu olduğu ona göre bizde burada öneriyoruz o kartı f/p olaraktan kimisinede diyoruz paran varsa nvdia al sorun yaşama send eöyle yapsaydın kimseyi suçlamana gerek yok burada sorumlu birini arıyorsan sen olabilirsin üstüne alınma herkes için söylüyorum bu kartın sorunlu olduğu bile bile alınıyor sonra yok efendim böyle
Ek olarak 6700xt kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Ek olarak 6700xt kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
ekran kartım 6700 idi bundan sonra 6700xt'ye yükseldi firmaların müşteriye sattığı ürünün 6 ay boyunca sorun çıkarmaması lazım eğer çıkarırsa o ürün değişir ellerinde yoksa da bir üst modeli verilir bundan dolayı üst modeli vermiş olabilirler 6700xt daha randımanlı bundan dolayı da vermiş olabilirler bu bilgiyide unutmayın herkesin tüketici haklarını bilmesi lazım kişiye çok şey katıyor.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
taner hocaya güvenin demişsin taner hocam çok iyi bir insan fakat hero sistemini almıştım sistemde bi ton hata çıktı ekran kartı ile ilgili üstelik bu bi bende çıkmadı yani yüzlerce kişi mağdur oldu bende onlardan biriyim yaklaşık 2 ay uğraştım benim bu durumlarla uğraşmamam lazım ben müşteriyim parasını veriyorsam sorunsuz bir şekilde almam lazım hatta alırken bile sistemi geç gelebilir sadece sorunsuz çalışsın diye not bırakmıştım adamlar dalga geçer gibi yaptıkları testin sadece görüntü gelip gelmemesine bakıyorlar tamam 1000 stok olabilir fakat bunu öngörerek o 1000 stoğu çıkartınız değil mi madem sistemleri tek tek test etme imkanınız yok bu işin altına girilmez taner hoca da kendisine gelen bu tepkilerden dolayı instada ben işi yapamam forumdan destek alabilirsiniz diyor tabi anlaştığı bu firma ile ilk sistemdi bu fakat o firma ile sonradan tekrardan anlaştı yani ben burda güvenip 15k gibi bi meblağ verdikten sonra bunları yaşayınca insan bir sorumlu arıyor.
Sıkıntı yaşayanlardan birisiyim burada Rus çok olduğundan sattım birisine

Anıl Akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar arkadaşlar,

Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.

Örneğin;

• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru :)

Berk64

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.

Örneğin;

• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru :)
orta segment olacaksa bence i5 12400f işlemci ve mümkünse 3060 tarzında bir sistem olabilir bence 12-14k civarında

Haydut54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Selamlar arkadaşlar,

Örneğin;

Abi bana Göre Ekran Kartı Hediye Edermisin

Selamlar arkadaşlar,

Örneğin;

Abi bana Ekran Kartı Verirmisin

AlperArslana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uzun zamandır düşük bütçe bi sistem gelmedi gtx 1650-1660 civarı bi sistem gelebilirir.

Anıl Akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bence 12-15 k civarında 3060 lı dar boğaz yapmicak şekilde bir sistem mükemmel olur

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Selamlar arkadaşlar,

Örneğin;

İşlemci i9 12900K Ekran kartı 3070 Ti Anakart B650 böle olsa fena olmaz bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri