Ne zaman aldın hocamben aldım geride kalanlara başarılar![]()
Ne zaman aldın hocamben aldım geride kalanlara başarılar![]()
1dk önce hocam yeni aldım baya kıvrandım ama. montaj yapılsın bile seçemedim taksitsiz aldım bide site sürekli çöküyor diye ama olsun yapcak bir şey yokNe zaman aldın hocam
hocam bi biz alamadık galıba nasıl gectiniz hatalarıben aldım geride kalanlara başarılar![]()
bi sipariş ekran fotosu felan atarmısın acaba maile gelmiş olanda olurben aldım geride kalanlara başarılar![]()
Nasıl aldın millet sepete giremiyor.ben aldım geride kalanlara başarılar![]()
hayırlı olsun sen halen sıteye gırebılıyorsun bizde tık yok.
yok giremiyorum şu an ama alabildim. şansım yaver gittihayırlı olsun sen halen sıteye gırebılıyorsun bizde tık yok.
İşlemci düşük gibiBabalar. Vatanı ın önceki 2060 sistemini öve öve bitiremeyenler böyle kaliteli parçalardan oluşan sistem için neden mmeeh diyor
Normal bu segmente, 12400f e yükseltebiliyorsunuz.İşlemci düşük gibi
Ben yükseltilmiyor demedim bro sadece neden dedi cevap verdimNormal bu segmente, 12400f e yükseltebiliyorsunuz.
Diğer sistemde 12400f mi vardı? Unuttuğum için soruyorum.Ben yükseltilmiyor demedim bro sadece neden dedi cevap verdim
siteye girilse yükseltilir, yükseltilirse sepete eklenir, sepete eklenirse ödeme kısmına geçilir, ödeme kısmına geçilirse alınır. tabi siteye girilirseNormal bu segmente, 12400f e yükseltebiliyorsunuz.
Haklısın, 21. yy de bu yaşanmasın artık. Çokmu dandik site anlamadım. Çözüm bulunması lazım.siteye girilse yükseltilir, yükseltilirse sepete eklenir, sepete eklenirse ödeme kısmına geçilir, ödeme kısmına geçilirse alınır. tabi siteye girilirse
Sunucular kapalısiteye girilse yükseltilir, yükseltilirse sepete eklenir, sepete eklenirse ödeme kısmına geçilir, ödeme kısmına geçilirse alınır. tabi siteye girilirse
Aynı işlemciler ?İşlemci düşük gibi