Kaldîysa alınır mı psu iyi mi
önceki sistemde 2 saat uğraştım alamadım. şanslı olanlar 1.5 saat sonra bile alabildi. vatan bildiğim en dandik siteye sahipHaklısın, 21. yy de bu yaşanmasın artık. Çokmu dandik site anlamadım. Çözüm bulunması lazım.
Site kapalıKaldîysa alınır mı psu iyi mi
21.yuzyılda bunun yasanması diyosun 20. yüzyılda geniş band internet vardı sankiHaklısın, 21. yy de bu yaşanmasın artık. Çokmu dandik site anlamadım. Çözüm bulunması lazım.
Ayrıca bu 12 gb o 6gb idiİşlemci düşük gibi
2022 yılında bu yaşanmasın dostum.21.yuzyılda bunun yasanması diyosun 20. yüzyılda geniş band internet vardı sanki
Ya bilmiyorum böyle birşey var mı ama ?hep aynı muhabbetler malasef milyonluk ürün satan sitelerin altyapıları gerçekten inanılmaz
Gayet iyi ve yeterli, coolermaster güzel marka.Kaldîysa alınır mı psu iyi mi
Hocam PCh ve Da nın tüm stoklarını siz bitiriyorsunuz sanırımYine çöktü alan yoktur herhalde
Hayırlı uğurlu olsun @OceanLaB hocam 1 kişiyi daha mutlu etti.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN STOKLAR BİTTİ VE YİNE İSTEYENLER ALAMADI.Hayırlı uğurlu olsun @OceanLaB hocam 1 kişiyi daha mutlu etti.
Ben okuldayken gelmişHAYIRLI UĞURLU OLSUN STOKLAR BİTTİ VE YİNE İSTEYENLER ALAMADI.
Yapacak birşey yok Taner hoca ve diğer youtuberlar yavaş yavaş Tr insanının sistem ihtiyacını karşılamaya yardım ediyorlar bir dahaki sefere...HAYIRLI UĞURLU OLSUN STOKLAR BİTTİ VE YİNE İSTEYENLER ALAMADI.