6.500lüğü almak için bende 1saat 40 dakikamı harcadım ve sadece ödeme kısmına geçemedim. Netle alakalı değil tamamen şans site sunucuları tekrar başlatılınca güvenlik resimlerini geçe geçe aldım bendeBen de forumdaki çoğu kişi gibi linkin videoyla beraber gelmesini istiyorum yetişen alsın 1 saat sonra link paylaşılınca interneti iyi olan alıyor veya şansı olan alıyor 1 buçuk saat uğraştım alıp da 12k ya satanlara hakkımı helal etmiyorum.
Sadece ekran kartı 7.500₺. Görür tabi.Zotac 12 gb ekran kartı nasıl beyler iş görür mü ?
başaramadık abi
Yine şansımız var.başaramadık abi
1660ti buYine şansımız var.
Sipariş hala onay mi bekleniyor usta yoksa kabul ettiler mi ben de aldım ama hala onay bekleniyor korkuyorum sipariş iptal olur diyeBir buçuk saat boyunca aslan at trafik lambası işaretledikten sonra almayı başardım vallaKendimi tebrik ediyorum.
O zaman ModArt bekleyeceğiz.1660ti bu
Alabilen varsa 10300 e satın alırım
özelden yaz
Siparişiniz alındı denildikten sonra ödemeyi yaptıysanız iptal olmazSipariş hala onay mi bekleniyor usta yoksa kabul ettiler mi ben de aldım ama hala onay bekleniyor korkuyorum sipariş iptal olur diye
O fiyata olmaz ama özelden yazAlabilen varsa 10300 e satın alırım
Kalsın o zaman aga 10300 max veririm zaten daha fazlasına gitmez bende alsatçıyım piyasayı biliyorum bunu kardeşime hediye etcektimSiparişiniz alındı denildikten sonra ödemeyi yaptıysanız iptal olmaz
O fiyata olmaz ama özelden yaz
Tamamdır ustam teşekkürlerSiparişiniz alındı denildikten sonra ödemeyi yaptıysanız iptal olmaz
O fiyata olmaz ama özelden yaz
Sipariş hala onay mi bekleniyor usta yoksa kabul ettiler mi ben de aldım ama hala onay bekleniyor korkuyorum sipariş iptal olur diye
başardımbaşaramadık abi
alınıyor ben aldımEkli dosyayı görüntüle 10700
Simdi gene gozukuyor boyle.