- Tepki
- 26
Tekrardan bitmişstok açılmış almak isteyen girsin alsın
Tekrardan bitmişstok açılmış almak isteyen girsin alsın
ALABİLDİN Mİ DOSTUM ?Beyler varmı 10200 e satan la alıyım tikko
Helal olsun biz yine alamadık birşey.başardım
alınıyor ben aldım
Bu sistem 12100F-RX 6600'a göre yayın konusunda daha iyi performans verir mi?
Hayırlı olsunBende aldım sonunda...
Hocam aldıysan iptal olmaz artıkSiparis genelde kac dakika icerisinde onaylaniyordu? Bi an suphelendim de.
teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsunHelal olsun biz yine alamadık birşey.
Umarim ya korkuyor insan. Tereddutte kaldim da, tesekkurler.Hocam aldıysan iptal olmaz artık
Yarın onaylanır, 1 haftaya da gelir.Umarim ya korkuyor insan. Tereddutte kaldim da, tesekkurler.
Eğer İstanbul yakınında oturuyorsanız 5 günde felan da gelebilir.Yarın onaylanır, 1 haftaya da gelir.
Istanbul'dan uzakta oturuyorum bayagi, 10 gun icerisinde gelir herhalde.Yarın onaylanır, 1 haftaya da gelir.
Eğer İstanbul yakınında oturuyorsanız 5 günde felan da gelebilir.
Sendemi aldın?Istanbul'dan uzakta oturuyoruz bayagi, 10 gun icerisinde gelir herhalde.
Aldik ya, en ucuza isimi halledecek olani aldim. Zaten 16 yasinda bursluluk param ile aldim. Bi de 6 ay taksit yaptim. Ailemi ve beni zorlamayacak sekilde hallettim.Sendemi aldın?
Hayırlı olsun kardeşim biz neden sepetten ileri gidemedik anlamıyorum.Aldik ya, en ucuza isimi halledecek olani aldim. Zaten 16 yasinda bursluluk param ile aldim. Bi de 6 ay taksit yaptim. Ailemi ve beni zorlamayacak sekilde hallettim.