Fırsat PC HOCASI YENİ SİSTEM YAYINDA !!!

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
az önce müşteri temsilcisini aradım mağazadan teslim yok dediler de 1650 li sistemde mağazadan teslim alıp ilana koyanlar olmuştu nasıl oluyor bu

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
257
bu sabah arayıp montajlı mı montajsız mı olacağını teyit ettikten sonra anında siparişi düzenleyip onayladılar. (aramalarının sebebi siparişte hem montajlı hem de montajsız seçiliydi nasıl oldu ben de bilmiyorum)

sırf Taner Beye teşekkür edebilmek için üye oldum. yaklaşık 1.5 yıldır uygun fiyatlı bir sistem alabilmek için uğraşıyordum. buradan Taner Beye teşekkürlerimi sunuyorum.. GT740m ekran kartından büyük bir terfi aldık. Allah herkese nasip eder inşallah, tek dileğim bu

mail adresime herhangi bir fatura gelmedi ama acaba tam olarak hangi aşamada fatura gönderiyorlar?
Genelde kargoya hazır olduğunda mail atılıyor.

Aozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
77
bu sabah arayıp montajlı mı montajsız mı olacağını teyit ettikten sonra anında siparişi düzenleyip onayladılar. (aramalarının sebebi siparişte hem montajlı hem de montajsız seçiliydi nasıl oldu ben de bilmiyorum)

sırf Taner Beye teşekkür edebilmek için üye oldum. yaklaşık 1.5 yıldır uygun fiyatlı bir sistem alabilmek için uğraşıyordum. buradan Taner Beye teşekkürlerimi sunuyorum.. GT740m ekran kartından büyük bir terfi aldık. Allah herkese nasip eder inşallah, tek dileğim bu

mail adresime herhangi bir fatura gelmedi ama acaba tam olarak hangi aşamada fatura gönderiyorlar?
Siparisten bi kac gun sonra mailinize duser hocam

guts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
1667568832318.png

Siparis onaylandi, kargo teslimati yapilacak... PC Hocasi ailesine tesekkur ederim.

dr.luciano

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

Fatura, ürünle birlikte geliyor.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
@OceanLaB hocam biraz süre geçti sizi etiketleyerek mesaj atmam nekadar doğru bilmiyorum ama

İsmi lazım değil başka bir forumda yöneticiye en ufak şu kötü olmuş dediğimizde en ufak bir şey bile olsa aynı fikirde olmadığı adamı banlıyor

Geçen ki gtx 1650 li sistem için okadar şey söyledik anlayışla karşıladınız nazik bir dille anlattıniz teşekürederim artık ismi lazım olmayan forumda herhangi bir işlem yapmayı düşünmüyorum yeni evimiz burası

SachA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
@OceanLaB hocam biraz süre geçti sizi etiketleyerek mesaj atmam nekadar doğru bilmiyorum ama

İsmi lazım değil başka bir forumda yöneticiye en ufak şu kötü olmuş dediğimizde en ufak bir şey bile olsa aynı fikirde olmadığı adamı banlıyor

Geçen ki gtx 1650 li sistem için okadar şey söyledik anlayışla karşıladınız nazik bir dille anlattıniz teşekürederim artık ismi lazım olmayan forumda herhangi bir işlem yapmayı düşünmüyorum yeni evimiz burası
Artist ya bildiğin klavye erkeği. Önüne gelene racon..yolda görsen adam yerine koymazsın işte sanal alem maalesef sevgili kardeşim maalesef..

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Artist ya bildiğin klavye erkeği. Önüne gelene racon..yolda görsen adam yerine koymazsın işte sanal alem maalesef sevgili kardeşim maalesef..
Öyle ustam adama diyorsun ki mağza açılışında 50 ye satilan mouse u 80 den satıyorsun
Tak ban
Vatan 9 dan 2060 6 gb 9.5 dan 2060 12 GB çıkardı sizden daha iyisini bekliyoruz diyosun
Tak ban
Diyor Yok dolar yok şu kardeşim ekran kartı fiyatları ile AMD işlemci fiyatları düştü şuan Hepsiburadan bile r5 5500 u 1800 e alıyorsun birkaç ay önceye göre 300-400 düştü diyosun
Hakaret edip ban atıyor
Adam 3080 fiyatina komple sistem çıkardı 18 bine diyorsun
Tak ban

Yok abi kendilerini birşey zannediyorlar onlardan büyük Allah var

Adama 7900xtx ile XT yi övdü diye ona bile ban attı bu nasıl bir geri kafalıliktir

fleew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Öyle ustam adama diyorsun ki mağza açılışında 50 ye satilan mouse u 80 den satıyorsun
Tak ban
Vatan 9 dan 2060 6 gb 9.5 dan 2060 12 GB çıkardı sizden daha iyisini bekliyoruz diyosun
Tak ban
Diyor Yok dolar yok şu kardeşim ekran kartı fiyatları ile AMD işlemci fiyatları düştü şuan Hepsiburadan bile r5 5500 u 1800 e alıyorsun birkaç ay önceye göre 300-400 düştü diyosun
Hakaret edip ban atıyor
Adam 3080 fiyatina komple sistem çıkardı 18 bine diyorsun
Tak ban
Aklınca dalga geçiyor. Bi diyo AMD çıkaracam ardından gtx1650 paylaşıyor sonra çok şaşıracaksınız falan :) Normal değil.

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
pc 800 metre ötemde papatya diye bi kargo şubesinde yarın sabah direkt gidip almayı düşünüyorum sizinkide kargoya teslim edildi mi hocam yoksa benimki mi çok hızlı geldi
Aynı şekilde benim de 1km ötede bugün araba ile gidip alacağım bir de şunu soracaktım siz de montajsız mı sipariş ettiniz?

Xeronot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
benim de 1 saat önce kargo şubesine ulaşmış fakat oturduğum bölgeye teslimat yapılmıyor.. o yüzden gidip almam gerekecek. montajlı sipariş vermiştim, 2 parça olarak gelmiş. muhtemelen kasa+ekran kartı şeklinde kargoladılar.
Ekran kartı takılı geldi bana. 2 tane kutu var birinde toplanmış kasa diğerinde de boş kutular var

L3onistaken

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hocam ddr speed 2133 Mhz diyor ve xmp profilde daha fazlası gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı

guts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
pc 800 metre ötemde papatya diye bi kargo şubesinde yarın sabah direkt gidip almayı düşünüyorum sizinkide kargoya teslim edildi mi hocam yoksa benimki mi çok hızlı geldi
Ben Istanbul'da oturmadigim icin transfer surecinde ve dun Istanbul'dan yola cikmis. Tahmini teslimat haftaya pazartesi diyor. Evet dusundugumden hizldi gelecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri