Pc Kapanma Sorunu

Moleex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oncelikle Selamun Aleykum , yaklasik 1 haftadir pc de sorun var oyuna giriyordum bi 10dakkika oynuyordum kapaniyordu bilgisayar yeniden basliyordu simdi ise oyuna hic giremiyorum oyuna girer girmez restart atiyo kendi kendine acaba bunun sorunu ne olabilir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistem özelliklerini tam modelleri ile yazın. PSU öncelikli ve işlemci + ekran kartı sıcaklık durumlarını SS alıp atın yada kontrol edin oyuna girer girmez ne durumda boştaki halleri ne durumda.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU eskiymiş 360W veriyor diyor ama bir tek şuan için o sorun gibi duruyor ama emin değilim. Son zamanlarda bir parça değişimi veyahıt temizlik vs. yaptınız mı oda sorun olabilir. Birde sistem direkt kapanıyor mu fişten çekmiş gibi yoksa yeniden başlatır gibi mi yapıyor. Veyahut bir sabit takılıp kalıyor mu. Bunlara göre değişir sorun tahminim.

KS

Moleex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3 ay once temizlemistim parcalari hic dokunmamistim sadece temizlemistim tuzu falan aldim, csgo ye giriyorum mesela CSGO yazisi cikiyo ve bilgisayar kendiliginden restart oluyor bencede PSU de
sknti var PSU bende 500W veriyor minimum 300 istiyo bilgisayar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sendeki PSU 360W veriyor yazıyor ama sertifikalı değil ve eski yani bilemiyorum artık yetersiz gelmeye başlamış olanilir ama Windows kaynaklıda sorun olabilir önce bir format atın daha sonra diskte yapar bu sorunu yani onunda bir test edilmesi gerek HDtune ile tarama yapabilirsiniz hata çıkarsa disk sorunu vardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri