Soru PC Kolik'ten Alışveriş Yapılır Mı ?

Mert Smoke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
İşlemci
.
Ekran Kartı
.
Arkadaşlar merhaba Pc kolikten alışveriş yapılır mı? Siteye giriyorum 10k indirimli bilgisayarlar var kartın kendisi 20k sistem 20kya düşmüş yani zor bir indirim ve güvenilir bir site mi kart bilgisi olsun müşteri hizmetleri olsun garantisi olsun iadesi olsun. Yardımcı olursanız sevinirim

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
alcağınız sistemle ilgili adını google de aratıp şikayetlere bakın derim nereden alıyorsanız alın ona göre sorunları görürsünüz hem

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar merhaba Pc kolikten alışveriş yapılır mı? Siteye giriyorum 10k indirimli bilgisayarlar var kartın kendisi 20k sistem 20kya düşmüş yani zor bir indirim ve güvenilir bir site mi kart bilgisi olsun müşteri hizmetleri olsun garantisi olsun iadesi olsun. Yardımcı olursanız sevinirim
Ben yaklaşık 1 yıl önce ordan aldım sistemimi. Bir sorun olmadı.

ali ürün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selamlar firmanın arkasında art sistem var fazlasıyla güvenilirdir sorun yaşamazsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri