Soru PC Montajını Nerede Yaptırabilirim?

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Arkadaslar, istanbuldayım.
Yeni kasa aldım, ve kule tipi soğutucu aldım eski kasamdaki tüm parçaların (psu ve ekran kartı özellikle biraz temizlenerek)yeni kasaya takılmasını istiyorum. Kule tipi soğutucu var.
Nerede montaj yaptırabilirim?

Son düzenleme:

Erzincan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pc hocası veya modartın böyle bir hizmeti yok mu ? Göz gezdirdim sanırım yok ama gözümden mi kaçtı diye sormak istedim.

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Arkadaslar, istanbuldayım.
Yeni kasa aldım, ve kule tipi soğutucu aldım eski kasamdaki tüm parçaların (psu ve ekran kartı özellikle biraz temizlenerek)yeni kasaya takılmasını istiyorum. Kule tipi soğutucu var.
Nerede montaj yaptırabilirim?

Dostum pc montaj işlemi çok zor bir şey değil. Neyin nereye takılacağı belli.
Bir kaç montaj videosu izlesen yaparsın aslında.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,688
Soru ciddiydi. Gerçekten böyle bir hizmet var mı sistem toplatabiliyor muyuz ? Kendi parçalarımızla? Sıvı soğutma olacak şekilde?
Gayet ciddi cevap verdim var olduğunu belirttim ama soğutucu takmayı kabul edeceklerini sanmıyorum dedim

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Dostum pc montaj işlemi çok zor bir şey değil. Neyin nereye takılacağı belli.
Bir kaç montaj videosu izlesen yaparsın aslınd
Hocam ben sadece kasada tek yapabildigim olay islemci fani montaji vs termal macunu vs vs. Ama kasayı komple montajlamam mümkün değil maalesef

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Ben yeni kasa aldım yalnız hocam.. tüm parcalarin eski kasamdan sökülmesi, yeni kasaya montajlanması lazım.

Erzincan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gayet ciddi cevap verdim var olduğunu belirttim ama soğutucu takmayı kabul edeceklerini sanmıyorum dedim
Bede bişey demedim ki :) Sadece böyle bir hizmet varsa açıklama yapması bakımından sordum :) Bende arkadaşla aynı durumdayım sistem toplamak istiyorum. Montajı konusunda cesaret edemiyorum. Ya da etmeli miyim diye karar veremedim. Soru ciddiydi dememin sebebi de işi bilen arkadaşlar kolay olduğunu düşündükleri için özellikle ciddi olduğunu belirttim :) Kızma ya da sitem ok anlayacağınız. Ben kendimi yanlış ifade ettim özür dilerim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,688
Bede bişey demedim ki :) Sadece böyle bir hizmet varsa açıklama yapması bakımından sordum :) Bende arkadaşla aynı durumdayım sistem toplamak istiyorum. Montajı konusunda cesaret edemiyorum. Ya da etmeli miyim diye karar veremedim. Soru ciddiydi dememin sebebi de işi bilen arkadaşlar kolay olduğunu düşündükleri için özellikle ciddi olduğunu belirttim :) Kızma ya da sitem ok anlayacağınız. Ben kendimi yanlış ifade ettim özür dilerim.
Sorun degil konunun linkini bırakıyorum

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Cevremdeki bilgisayarcıların çok iyi niyetli olduğunu söyleyemeyeceğim sadece montaj için 800-1000tl istiyorlar 😂

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri