Soru PC Montajını Nerede Yaptırabilirim?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,738
Cevremdeki bilgisayarcıların çok iyi niyetli olduğunu söyleyemeyeceğim sadece montaj için 800-1000tl istiyorlar 😂
Sordum cevap verirse donerim

Taner abi uzulerek musait olmadıklarını belirtti bu sıralar biraz yoğunlar forumda bile aktif değiller o kadar @arafday hocam sen ayarlayabilirsen @Kürşat Kütükçü ye yaptır günü ayarla bilgisi baya iyi

Son düzenleme:
KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Sordum cevap verirse donerim

Taner abi uzulerek musait olmadıklarını belirtti bu sıralar biraz yoğunlar forumda bile aktif değiller o kadar @arafday hocam sen ayarlayabilirsen @Kürşat Kütükçü ye yaptır günü ayarla bilgisi baya iyi
Tüh, tam mail göndermiştim. Ayıp olacak.
Önümüzdeki günlerde bi cerrahi operasyon olacak. Maalesef Bugün içinde yaptırmam gerekiyor.

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Ayıp olacak derken, olumsuz yanıtı görmedim hani bunun üstüne ısrarla mail gönderdim gibi olacak ondan dedim. Teşekkür ediyorum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,738
Ayıp olacak derken, olumsuz yanıtı görmedim hani bunun üstüne ısrarla mail gönderdim gibi olacak ondan dedim. Teşekkür ediyorum.
Yok sorun olmaz anlayış gösterirler dilerseniz yavaş yavaş kendiniz toplayın hem oğrenmesi de zevkli

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,305
Evet gerekli konuşmayı yaptık adresime gelmesi durumunda ücret talep etmiyorum gittiğim takdirde ücret alıyorum ama sadece haftasonlari müsait olduğum için uyusamadik yoksa memnuniyetle yardımcı olurum problem yok

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
hocam internetten bakarak kendiniz yapabilirsiniz inanın zor değil kendim öğrendim bende deneyerek çokta kolay yaptım arkadaşlarımada toplamaya başladım her anakartın yazıları farklı olsada açıklamalar var her yerde.

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,305
Ne kadara yapıyorsun özelden yazar mısın?
Knka yaptığım işlemler şöyle

Kaliteli Montaj
Bios güncelleme ve ayarlarını yapma
Windows kurulumu
Çeşitli sürücü ve yazılımları yükleme
Bilgisayar performans ayarları

Yaptığım işlemler bunlar eğer ben gidersem 300tl alıyorum eğer siz getirirseniz ücretsiz yapıyorum bu işlemlerin hepsini

Herhangi bir bilgisayarci 50-100 tlye halleder . Atma ziya. Son zamanlarda forum aktifligi arttikca sacma sapan konular ve içerikler turedi...
Sadece format 100 TL ye atılıyor knka nerede o eski fiyatlar

Son düzenleme:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

Kaliteli Montaj
Bios güncelleme
Windows kurulumu

Yaptığım işlemler bunlar eğer ben gidersem 300tl alıyorum eğer siz getirirseniz ücretsiz yapıyorum bu işlemlerin hepsini

Montaj demiş yahu. Selam verdigi bi bilgisayarci olsa bedavaya bile yapar.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
bilgisayarcılar mı bedavaya yapar ahahahaha arkadaşlar hangi devirdesiniz? formatı 100 tl ye atıyor,montaja 400-500 istiyorlar kaç tane arkadaşım çeşitli yerlere sordu mecbur kendim halletmek zorunda kaldım arkadaşlarımın pclerini maalesef ki hala format bile atmayı bilmeyen var biz yardımcı oluyoruz bilgisayarcılar tokatçı olduğu için.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Kaliteli Montaj
Bios güncelleme ve ayarlarını yapma
Windows kurulumu

anlamadığım nokta sen gidince neden 300tl yol parası o kadar değil işçilikten alıyorsan bu parayı parçalar sana gelince niye para almıyorsun

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,305
bilgisayarcılar mı bedavaya yapar ahahahaha arkadaşlar hangi devirdesiniz? formatı 100 tl ye atıyor,montaja 400-500 istiyorlar kaç tane arkadaşım çeşitli yerlere sordu mecbur kendim halletmek zorunda kaldım arkadaşlarımın pclerini maalesef ki hala format bile atmayı bilmeyen var biz yardımcı oluyoruz bilgisayarcılar tokatçı olduğu için.
Ayn öyle kim kime bedavaya yapıyor bakma sen burada biz arkadaş ortamında olduğumuz için ben para almıyorum ama dışarda başkalarına yapmış olsam para alırım yani 😂

anlamadığım nokta sen gidince neden 300tl yol parası o kadar değil işçilikten alıyorsan bu parayı parçalar sana gelince niye para almıyorsun
Knka çünkü asıl beni yol yoruyor ve hem de yol masrafları oluyor sen bir karşıya git gel ne kadar tutuyor tam bilet ve o kadar yol gitmek de cabası bırak da o kadar olsun en azından iş bitince de kendim yemek yiyorum genelde o para ile ne yapicam başka 😄

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Ayn öyle kim kime bedavaya yapıyor bakma sen burada biz arkadaş ortamında olduğumuz için ben para almıyorum ama dışarda başkalarına yapmış olsam para alırım yani 😂

Knka çünkü asıl beni yol yoruyor ve hem de yol masrafları oluyor sen bir karşıya git gel ne kadar tutuyor tam bilet ve o kadar yol gitmek de cabası bırak da o kadar olsun en azından iş bitince de kendim yemek yiyorum genelde o para ile ne yapicam başka 😄
arkadaş hayır kurumu değil ya sonuçta yol parası 1 tl de tutsa ayağına gidip işini hallediyorsun zamandan değerli bir şey mi var kim kime yapıyor bunu arkadaş arkadaşa kuzen kuzene yapmıyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
anladım ama en mantıklısı kendin yapmak ya, yanlış anlaşılmasın ama cahil cühela olsa bile insan doğru rehberleri takip ederek ve izleyerek her türlü yapılır çok kolay bir iş bence dışarıdan bakarsak hem bi sorun çıktığında kendin müdahale etmen daha kolay olur

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,305
arkadaş hayır kurumu değil ya sonuçta yol parası 1 tl de tutsa ayağına gidip işini hallediyorsun zamandan değerli bir şey mi var kim kime yapıyor bunu arkadaş arkadaşa kuzen kuzene yapmıyor.
Benim arkadaş kurumsal adı altında bir firmaya toplatti 80 bin TL lik sistemi 1400 TL aldılar hiçte memnun kalmadı montajdan bir işi severek yapıyorsan başarılı olursun getir bana dedim getirmedi çocuk gitti 1400 TL verdi 😂

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Arma Bilgisayar'a gittim. Sağolsunlar güzelce yaptılar kablolama vs güzel.
Darısı herkesin başına. (Reklam yapmak gibi olmasın, ben gittim memnun kaldım bu yüzden yazmak istiyorum)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri