Pc Oyundan Çıkınca Kapanıyor

KS

Utku Ozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
powerı cougan cmx ile değiştirdim ve sorun devam ediyor neyden kaynaklı olabilir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemin bileşen bazlı servise gitmesi gerek. Her konuda öneride bulundum PSU ve sürücü odaklı ve diğer türlü pek çok öneride bulundum hiçbirisi işe yaramadığına göre bileşen bazlı bir sıkıntı var demektir. Tüm bileşenlerinizi toplu bir yerden aldıysanız oraya gönderin yada her parçayı ayrı ayrı servislerine gönderin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sonuçları paylaşırsanız sevinirim, bu kadar sayfa sorunu bulmak için uğraştık ne çıkacak merak ettim doğrusu. Ayrıca diğer kullanıcılarada faydalı olur.

GamerLab11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Utku Ozan' Alıntı:
Evet başlıkta da görebileceğiniz gibi oyundan çıkınca bilgisayar elektrik gitmiş gibi kapanıyor ve powerı kapatıp biraz beklemezsem geri başlamıyor başlıyor gibi yapıp duruyor bazen oyun içindede yapıyor ama penceresiz yapınca genelde oyun içi yapmayı bırakıyor bazı oyunlarda oyundan çıkmadan önce tam ekran yapmam gerekiyor
bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında en ufak bir fikrim yok belki siz sorunu anlamama yardım edersiniz ben powerda sorun vardır diye düşünüyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim ve yanlış parçayı değiştirmek istemiyorum 

sistem özellikleri 
Radeon Yazılım Sürümü - 19.9.2
Radeon Yazılım Sürümü - Adrenalin 2019
Grafik Yonga Seti - Radeon RX 580 Series
Bellek Boyutu - 8192 MB
Bellek Türü - GDDR5
Çekirdek Saati - 1300 MHz
Windows Sürümü - Windows 7 (Service Pack 1) (64 bit)
Sistem Belleği - 8 GB
CPU Türü - AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor
Psu : Nagas +80 Bronze 500 W
aynı sorunu şuan bende yaşıyorum yaklaşık 3 4 haftadır oluyor ekran klavye mouse iptal oluyor hiç bir şey yapamıyorum fan rengi ve sesi değişiyor çözdüysen nasıl çözdün

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri