Pc toplama yardımı

enes990077

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski PC min ekran kartı falan bozulmuştu bende 2.elden kötü bir pc almıştım ders için ama şuan oyun vb. oynamak istiyorum pc de aşırı derece kötü bozulan Pcmin anakartını takacam ve işlemcisi de yanmıştı modeli buydu Intel core i3-2100 cpu 3.10Ghz param sınırlı bundan iyisi var mı yoksa başka alayım mı? Ve ekran kartı 500 mb iyi mi?

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
139
Cvp: Pc toplama yardımı

Bana sorarsan yeterli olmaz minimum ekran kartında 4gb belleğe sahip olmanı tavsiye ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
enes990077' Alıntı:
Eski PC min ekran kartı falan bozulmuştu bende 2.elden kötü bir pc almıştım ders için ama şuan oyun vb. oynamak istiyorum pc de aşırı derece kötü bozulan Pcmin anakartını takacam ve işlemcisi de yanmıştı modeli buydu Intel core i3-2100 cpu 3.10Ghz param sınırlı bundan iyisi var mı yoksa başka alayım mı? Ve ekran kartı 500 mb iyi mi?

Aslında kartın belleğinden çok öncelikle hangi GPU işlemcisine sahip olduğuna bakmak gerek. Daha sonra #İsmail beyin söylediği gibi bellek boyutuna bakmalısınız.

Ayrıca işlemci seçiminizi olabildiğince yüksek nesil seçmeye özen gösterin. Mesela 2000 serisi değilde benzer fiyatlara 3000 serisi veya 4000 serisi işlemci var mı bakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri