PC TOPLAMAK İÇİN EN UYGUN ZAMAN ?

Yunus Emre Ilgın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayırlı akşamlar. PC toplamak için birkaç aydır fiyatları araştırıyorum. Parçalar git gide bayağı pahalılaştı. Sizce toplamak için biraz daha beklemeli miyim ? Hangi PC bileşenleri ilerleyen süreçte düşer veya fiyatı artar ? Düşünceleriniz ve fikirleriniz nelerdir ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Aslında dolar atmaya devam ediyor ancak ekran kartlarının fiyatları düşmeye başladı ancak bu nötr yapıcak durumu bende emin değilim.Yaza doğru amazon türkiyenin açılmasıyla fiyatlar konusunda rahatlama yaşarız ancak....

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
1 Ay kadar beklersen Ekran Kartı fiyatlarının Türkiye için yansıması nasıl olur görürsün. Dolar bu haldeyken %25 Türkiye için pek mümkün değil ama yine azda olsa düşecektir. Sonrasında işlemci bazında bir düşüş beklemiyorum kısa vadede, ancak sene sonuna doğru INTEL tarafı için yeni işlemciler çıkınca şuan ki 8. neslin fiyatları düşer. RAM tarafı hiç belli değil ki düşüş olacağını pek sanmıyorum burada sadece 2 şeyi bekleyebilirsin. 1 ay içinde Ekran Kartı fiyatlarının durumunu ve eğer sene sonunu Eylül-Ekim gibi mesela yeni işlemcilerin çıkışını bekleyebilirsin.

daimy2017

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
doların yükselişi kalıcı değil, bu yıl muhtemelen dolar 3,5 - 3,7 arasına sıkışacak (çünkü dolar geçen yıl çok yükseldi; böyle aşırı değerlenmenin olduğu yılları takib eden yılda dolar düşüyor genelde). bundan dolayı doları kafaya takmamak gerekiyor, muhtemelen fiyatlarda bir rahatlama olur yani.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri