PC Toplu Dosya Silme - Yardım :(

kosaserkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, hemen kısaca sorunumu yazayım. Elimde bir Excel var ve excelde 500 küsür dosya adı var.. Bunları PC'den silmem gerekiyor. Tek tek aratarak bulup silmem çok zaman.. İçeriye Excel atarak, ya da exceldeki isimleri içine kopyalayarak topluca silme yapan bir program var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim çok az zamanım var bunun için :(

KS

kosaserkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Disk Weeder biraz basit çıktı. Toplu arama yok. Ultrafilesearch de de açıkçası toplu arama yapmadı, ya da ben bulamadım.. 0054874fv gibi isimlerle 500 tane dosya var. Tek tek yazınca buldu ama hepsini yan yana yazınca bulmuyor bir şey :( Teşekkür ederim bu arada cevap için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birkaç alternatif daha var ben hiç kullanmadım en popüler olanları yazdım ama biraz daha araştırıp daha iyi olanları yazarım.

KS

kosaserkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Maalesef bu programlarda aynı.. istediğim şey PC'de bulunan yüzbinlerce şarkıdan sadece bir excelde adları bulunan (500 tanesini) silmek istiyorum. bunları tek tek search edip bulup silmek yerine tek tek, isimlerin tamamını search edip tek bir kerede hepsini bulup silmek.. değerli yardımlarınız için çok teşekkür ederim ayrıca..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bat dosyası hazırlayıp bir XML dosyası içindeki şarkıları bulup silmesini sağlayabiliriz. Boş bir vaktimde kodları hazırlayıp link bırakırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri