Tamamen gereksiz bir algı eğer ki 30-40 k civarı bütçeniz yoksa keyfi keder sistem toplamak bana kalırsa saçmalık.ya nedense hazır sistem konusunda baya kötü bi algım var hiç güvenip almak gelmiyor içimden hazır sistemleri böyle bi algı oluştu bende
Gaming gen trden sistem alan bir çok arkadaş var forumda hiç kimsenin sorun yaşadığını görmedim ek olarak hazır sistem dediğiniz şeyde tüm kutular bileşenler geliyor. Sadece toplu bir şekilde sponsorlu indirimli satıyorlar boşu boşuna o paraları verip üzüleceğiniz sistemler almayın hocam.
Az önce bir açıklama yaptım ancak mesajım silinmiş sanırsam.ya nedense hazır sistem konusunda baya kötü bi algım var hiç güvenip almak gelmiyor içimden hazır sistemleri böyle bi algı oluştu bende
Tamam şimdi geldi.Tamamen gereksiz bir algı eğer ki 30-40 k civarı bütçeniz yoksa keyfi keder sistem toplamak bana kalırsa saçmalık.
Gaming gen trden sistem alan bir çok arkadaş var forumda hiç kimsenin sorun yaşadığını görmedim ek olarak hazır sistem dediğiniz şeyde tüm kutular bileşenler geliyor. Sadece toplu bir şekilde sponsorlu indirimli satıyorlar boşu boşuna o paraları verip üzüleceğiniz sistemler almayın hocam.
Az önce bir açıklama yaptım ancak mesajım silinmiş sanırsam.