PC UPRAGE

enessyr35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BEYLER ONCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM BENİM PC OZELLİKLERİ SUNLAR
RAM 4 GB
İSLEMCİ : INTEL İ3 3.20 GHZ
EKRAN KARTI : AMD RADEON  6570HD 2 GB
ANAKART : ASUS H61M-K
POWER : AC 230V
HARDİSK : 500 GB
OYUNLARDA KASİYOR DİYE İSLEMCİ ALMAYA KARAR VERDİM VE SİZ BU ANAKARTA HANGİ İSLEMCİYİ ONERİYORSUNUZ ? CEVAPLARİNİZ İCİN TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
enessyr35' Alıntı:
BEYLER ONCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM BENİM PC OZELLİKLERİ SUNLAR
RAM 4 GB
İSLEMCİ : INTEL İ3 3.20 GHZ
EKRAN KARTI : AMD RADEON  6570HD 2 GB
ANAKART : ASUS H61M-K
POWER : AC 230V
HARDİSK : 500 GB
OYUNLARDA KASİYOR DİYE İSLEMCİ ALMAYA KARAR VERDİM VE SİZ BU ANAKARTA HANGİ İSLEMCİYİ ONERİYORSUNUZ ? CEVAPLARİNİZ İCİN TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN

iyi günler hacım zaten elinde çok bir seçenek yok bahsettiğiniz anakart 3.nesil işlemcilere kadar destek sağlıyor en fazla kullanabileceğiniz işlemci i7-3770 serisi işlemcidir.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sisteme komple güncelleme yapacak bir bütçeniz yok ise Burak Bey’in belirttiği üzere işlemci kullanabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemci kaynaklı kasma yaşadığınızdan emin misiniz? RAM miktarınız 4 GB bu oyunlardan anlık FPS düşüşü sağlar ki eğer sorununuz buysa RAM takviyesi gerekir sisteme. Ayrıca CPU yani işlemcinizin ekran kartınıza darboğaz yapıp yapmadığını kontrol etmeniz gerekiyor ekran kartı yüzünden kasıyor olabilir işlemci aksine. MSI afterburner yazılı ile işlemci ve ekran kartı kullanımınıza ve RAM kullanımınıza bakın. Eğer işlemciniz 100% yük altındaysa sürekli ve ekran kartınız bunun aksine 85% aşağısındaysa  kullanım olarak bu işlemciniz yetersiz demektir. Ama işlemciniz 100% değerin altındaysa bu işlemcide sorun yok ekran kartınızın gücü yetersiz demek oluyor.

KS

enessyr35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Sisteme komple güncelleme yapacak bir bütçeniz yok ise Burak Bey’in belirttiği üzere işlemci kullanabilirsiniz.

Beyler selamün aleyküm 200-230 TL arası mekanik klavye onerirmisiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri