PC uyku modundan otomatik çıkıyor

Fesaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PC yi uyku moduna alıyorum bazen olmuyo ama bazen kendiliğinden açılıyor. Güç yönetimi kısmından uyandırma zamanlayıcılarını kapattım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: PC uyku modundan otomatik çıkıyor

Uyku modunda mouse ve herhangi bir fiziksel hareket ile sistem uyanır. Aygıt yöneticisine girin ve Mouse biriminizi bulun. Özelliklerine girip Güç Yönetimi ayarına girin ve burada yer alan Bu aygıt, bilgisayarı başlatsın kutusunun onayını kaldırın. Artık Mouse hareketleri sistemi uyku modundan çıkartmaz. Klavye tuşlarına filan basılması gerek.

KS

Fesaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: PC uyku modundan otomatik çıkıyor

ugur.gozaydin' Alıntı:
Uyku modunda mouse ve herhangi bir fiziksel hareket ile sistem uyanır. Aygıt yöneticisine girin ve Mouse biriminizi bulun. Özelliklerine girip Güç Yönetimi ayarına girin ve burada yer alan Bu aygıt, bilgisayarı başlatsın kutusunun onayını kaldırın. Artık Mouse hareketleri sistemi uyku modundan çıkartmaz. Klavye tuşlarına filan basılması gerek.

Mouse hareketiyle uyanmıyodu zaten yine de tıklamam gerekiyodu ama hiç bi şeyi hareket bile ettirmeden uyanıyor artık PUBG yükledikten sonra oldu bilmiyorum alakası var mıdır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Arka plan uygulamalarınızı kontrol eder misiniz. Belki sitemi kullanan bir uygulama vardır arkada.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

Ben uyku durumu sorununu bilgisayara ethernet üzerinden gelen internetimi ana kart WF-FI'si üzerinden odamdaki cihazlara paylaştırdığım için yaşıyordum. Onu iptal edince sorun ortadan kalkmıştı :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri