- Konu Sahibi
Maalesef şuan yokPsu nuzun linki varmı?
Maalesef şuan yokPsu nuzun linki varmı?
Ekran kartınızın yük altındaki sıcaklığı kaç derece?Maalesef şuan yok
İşlemci 60 geçmiyor ekran kartına cok dikkat etmedim acıkcası sistemin başında da da kardeşim var zaten yarın onu da sorucam şüphem sıvı soğutmadan yanaydı ama işlemci 60 ıngeçmiyorEkran kartınızın yük altındaki sıcaklığı kaç derece?
Ekran kartı çok ısınıyorsa kapanabilir belki. 3 monitör az değil. Kardeşiniz kullandığı süre boyunca gpu sıcaklığını takip etsin. İsterseniz 1 monitör ile biraz deneyin pc kapanmıyorsa sorun ya sıcaklıktadır yada psu da.İşlemci 60 geçmiyor ekran kartına cok dikkat etmedim acıkcası sistemin başında da da kardeşim var zaten yarın onu da sorucam şüphem sıvı soğutmadan yanaydı ama işlemci 60 ıngeçmiyor
İki monitör ile denedik kapandı söyledim kendisine yayında vs sürekli sıcaklık FPS deferleri vs takip altına alacak PSU dan yana şüphem kalmadı 700 den 850 Gold a yükselttim ama gene de takibini sağlıycam teşekkür ederimEkran kartı çok ısınıyorsa kapanabilir belki. 3 monitör az değil. Kardeşiniz kullandığı süre boyunca gpu sıcaklığını takip etsin. İsterseniz 1 monitör ile biraz deneyin pc kapanmıyorsa sorun ya sıcaklıktadır yada psu da.
Psu değildir sorun bencede. İyi günler.İki monitör ile denedik kapandı söyledim kendisine yayında vs sürekli sıcaklık FPS deferleri vs takip altına alacak PSU dan yana şüphem kalmadı 700 den 850 Gold a yükselttim ama gene de takibini sağlıycam teşekkür ederim