pcde kasma

Byktaaruz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar merhaba benım bılgısayarım i5 6500 8 gb ram ekran kartım rx470 4 gb .Şuan bılgısayarımda ufak kasmalar var youtube dan felan vıdeo ızlerken ufak ses kayıpları yaşıyorum ama nedenını bulamıyorum kaspersky kullanıyorum bıde Malwarebytes kullanıyorum bilgisayarım daha 6 7 aylık bana yardım edebılırsenız mutlu olurum .işlemcim sürekli meşgul arkadaşlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
CPU yükünün nerde gösüktüğüne Görev Yöneticisin 'den bakarmısın. Eğer Kaspersky ise yada diğer kullandığım virüs programı ise onalrı silip bakmanı tavsiye ederim ama eğer Explorer.exe ise yükün sebebi bunun bir kaç sebebi olabilir ilk olarak bilgisayarındaki TEMP dosyalarını tamamen temizle bunun için sana kendi kullandığım .bat dosyasını verebilirim. .BAT dosyasını indir ve Yönetici olarak çalıştır. Sonrasında ise CCleaner gibi bir program ile Kayıt Defteri hatalarını temizle ve Son olarak SSD kullanmıyor isen HDD bellek yönetiminin otomatik ayarda olduğundan emin ol. Bilgisayarına sağ tıkla özellikler de ve açılan sayfada Ayarları değiştir 'e tıkla açılan pencerede Gelişmişe tıkla Performans bölümündeki Ayarlar... 'a tıkla ve tekrar Gelişmiş sekmesinde Değiştir 'e tıkla açılan sekmede En üstteki kutucuğun işaretli olması gerek değilse işaretle ve sistemi yeniden başlat. Eğer SSD kullanıyor isen işaretli olmasında yada olmamasında bir sorun yok ama işaretle her halukarda. Sorun çüzülmez ise Windows 'un kendi Defender 'i ile bir tam sistem taraması yap virüs olmadığından emin ol ve düzelirse sistem tek antivirüs kullan vede bu Kaspersky olmasın 8 GB Ram Kaspersky için az sistemi bellek yetmez ise HDD yada SSD üzerinden sanal bellek kullanarak yorar ve kastırır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri