Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım halen daha kargoya vermiş değiller 2 gündür telefonları kapalı mail attım son çare video çektim desteklerinizi bekliyorum hatrı sayılır izlenme olursa adamlar sonunda bizi tiye alacak (!)
Başka telefondan aramayı denedin mi?Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım halen daha kargoya vermiş değiller 2 gündür telefonları kapalı mail attım son çare video çektim desteklerinizi bekliyorum hatrı sayılır izlenme olursa adamlar sonunda bizi tiye alacak (!)
Birde şikayetvar.coma yaz belki daha hızlı görürler.Başka telefondan aramayı denedin mi?
Tm teşekkürler bu aradaBaşka telefondan aramayı denedin mi?
Birde şikayetvar.coma yaz belki daha hızlı görürler.
Inşallah gelir benimkimi 35 kasımda kargoya verdiler bugün gelir herhaldebenim şiparistende ses yok bekliyorum hala
arıyorum açan yok. hat düşmüyor arada ulaştığımda 1. sıradasın deyip bekletiyorlar.
Teşekkürler Hocam 5 iş günü sözü vardı kargolama için gerekli yerlere şikayet etmeye çalışacağım10 iş gününe kadar uzatabiliyorlar yoğunluğa göre. Şikayet kanallarında talebinizi oluşturup ara ara bağlanmayı deneyin. Umarım yakında kargoya teslim edilir ürünleriniz.