Pch ares sistem hala kargoya verilmedi @pckolik

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım halen daha kargoya vermiş değiller 2 gündür telefonları kapalı mail attım son çare video çektim desteklerinizi bekliyorum hatrı sayılır izlenme olursa adamlar sonunda bizi tiye alacak (!)

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım halen daha kargoya vermiş değiller 2 gündür telefonları kapalı mail attım son çare video çektim desteklerinizi bekliyorum hatrı sayılır izlenme olursa adamlar sonunda bizi tiye alacak (!)

Başka telefondan aramayı denedin mi?

Başka telefondan aramayı denedin mi?
Birde şikayetvar.coma yaz belki daha hızlı görürler.

MAXSİMİLYAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
benim şiparistende ses yok bekliyorum hala
arıyorum açan yok. hat düşmüyor arada ulaştığımda 1. sıradasın deyip bekletiyorlar.

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
10 iş gününe kadar uzatabiliyorlar yoğunluğa göre. Şikayet kanallarında talebinizi oluşturup ara ara bağlanmayı deneyin. Umarım yakında kargoya teslim edilir ürünleriniz.

KS

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
benim şiparistende ses yok bekliyorum hala
arıyorum açan yok. hat düşmüyor arada ulaştığımda 1. sıradasın deyip bekletiyorlar.
Inşallah gelir benimkimi 35 kasımda kargoya verdiler bugün gelir herhalde
10 iş gününe kadar uzatabiliyorlar yoğunluğa göre. Şikayet kanallarında talebinizi oluşturup ara ara bağlanmayı deneyin. Umarım yakında kargoya teslim edilir ürünleriniz.
Teşekkürler Hocam 5 iş günü sözü vardı kargolama için gerekli yerlere şikayet etmeye çalışacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri