Hocam xmp yi açtım fakat sonrası nerede bulamadımSistem açılışında del tuşu ile BIOS Ekranına girmen gerekiyor. Daha sonra advanced mode açıp A.I Tweaker sayfasına girmen gerekiyor, açılan bu sayfada gördüğün AI Overclock Tuner'dan işaretlediğim yeri XMP I olarak değiştirdiğinde ram mhzlerini kendisi 3600'e çekecektir. Eğer çekmez ise DRAM Frequency'den 3600 yapabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 3306
önünde bu sayfa olması lazım xmp'yi açtıysan, burada DRAM Frequency hemen altında zaten işaretlediğim yer. orayı kontrol et eğer 3600 ise dokunma. 3200 ise kendin yükseltebilirsin üzerine tıklayıp.Hocam xmp yi açtım fakat sonrası nerede bulamadım
Sistem açılışında del tuşu ile BIOS Ekranına girmen gerekiyor. Daha sonra advanced mode açıp A.I Tweaker sayfasına girmen gerekiyor, açılan bu sayfada gördüğün AI Overclock Tuner'dan işaretlediğim yeri XMP I olarak değiştirdiğinde ram mhzlerini kendisi 3600'e çekecektir. Eğer çekmez ise DRAM Frequency'den 3600 yapabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 3306
Herhangi bir mavi ekran falan almam değil miTamamdır şu an 3600Mhz çalışıyor ramleriniz ellemenize gerek yok.
Şu an baktım Anakart'ın 3200 destekliyormuş DRAM Frequency 3200'e çekmen gerekiyor. Yoksa mavi verecektir.Herhangi bir mavi ekran falan almam değil mi
Son sorum 3200 de 4 farklı değer var hangisini seçeceğimŞu an baktım Anakart'ın 3200 destekliyormuş DRAM Frequency 3200'e çekmen gerekiyor. Yoksa mavi verecektir.
Stok olarak takılı olan Anakart H610 modeli olması lazım. Herhangi bir anakart değişimi yaptınız mı sistemi alırken?
Son sorum 3200 de 4 farklı değer var hangisini seçeceğim
Orayı bırak yeniden yukarıya XMP Profilini I yap 3600 Gösterse bile 3200'de çalışması gerekiyor, denermisin öyle herhangi bir sorun olacak mı?Son sorum 3200 de 4 farklı değer var hangisini seçeceğim
Orayı bırak yeniden yukarıya XMP Profilini I yap 3600 Gösterse bile 3200'de çalışması gerekiyor, denermisin öyle herhangi bir sorun olacak mı?
Sistem açıldı umarım oyunlarda sorun olmazEkli dosyayı görüntüle 3311aynen dediğiniz gibi gözüküyor deniyorum
Konuyu kapatmıyorum biraz test yap herhangi bir sorun olursa yeniden bu konu üzerinden ulaşabilirsin.Sistem açıldı umarım oyunlarda sorun olmaz
Tamamdır teşekkür ederimKonuyu kapatmıyorum biraz test yap herhangi bir sorun olursa yeniden bu konu üzerinden ulaşabilirsin.