PCH bugün çıkacak sistem

Ufukgn71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
sen sistem ucuzada çıkarsan çıkarma hocam müşterileri bu kadar bekletmek nedir sonuçta sende reklam ve para kazanıyorsun bu insanlar sayesinde

MertFM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
saygısızlık yapmayalım diye düşünüyorum adam zaten söyledi 19.00 a hazırlamaya çalışıyoruz diye sabırsız olmayın adam zaten günlerce uğraşıyor bu sistemler için.

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar sakin. Olur böyle şeyler tartışmayın.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
En son dediğim 19.30 olacak herhalde. O da olmazsa bugün zor gibi.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Hata olabilir, sorunlar çıkabilir elbette insanlık hali ancak saat 17.00'den beri Youtube sayfasını dakikada bir F5'leyenler var. Habersiz bırakmak sorumluluk sahibi bir insanın yapacağı iş değil. En azından dersin ki arkadaşlar sorun çıktı şu saate kadar müsaade edin.
bir mesajı olup onuda bu kadar boş yapmak için harcayan az insan gördüm. memnun oldum

salim48

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Saygısızlığa gerek yok arkadaşlar, Taner hoca aylardır bu sistemler için uğraşıyor.F/P olarak en iyisini yapmaya çalışıyor.Biraz sakin kalalım

Ufukgn71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
ben yorum yazınca hemen niye eleştiriyorsun diyorsunuz sonra gelip beni direk eleştiriyorsunuz yorum atınca oldu gel başka

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Madem sorumluluk sahibi diyorsun alma kardeşim senin gibilerin almasına ihtiyacı yok. Gerçekten ihtiyacı olan ciddi adamlar bekler insanlık hali sonuçta hata olabilir
Gelmiş burda laf yapıyorsun. @benkendimveyineben

MertFM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri