Para kazandığını zannetmiyorum. Almak zorunda da değilsin.sen sistem ucuzada çıkarsan çıkarma hocam müşterileri bu kadar bekletmek nedir sonuçta sende reklam ve para kazanıyorsun bu insanlar sayesinde
yaw hocam hangi mantıkla söylüyorsun para kazanmıyormuş bırak hadiPara kazandığını zannetmiyorum. Almak zorunda da değilsin.
Zorla mı aldırıyorlar biraderyaw hocam hangi mantıkla söylüyorsun para kazanmıyormuş bırak hadi
bir mesajı olup onuda bu kadar boş yapmak için harcayan az insan gördüm. memnun oldumHata olabilir, sorunlar çıkabilir elbette insanlık hali ancak saat 17.00'den beri Youtube sayfasını dakikada bir F5'leyenler var. Habersiz bırakmak sorumluluk sahibi bir insanın yapacağı iş değil. En azından dersin ki arkadaşlar sorun çıktı şu saate kadar müsaade edin.
saygısızlıkla eleştiri farklı şeyler sen adamın patronu değilsin biraz saygıben yorum yazınca hemen niye eleştiriyorsun diyorsunuz sonra gelip beni direk eleştiriyorsunuz yorum atınca oldu gel başka
dostum adama gelip arada yaz yada diğer yöneticiler yazabilir dedim sen bundan niye art niyet algılıyorsun bende sana yalaka diyim ozaman olur musaygısızlıkla eleştiri farklı şeyler sen adamın patronu değilsin biraz saygı
Ben sistemi alacak olsam gece 4 te çıksın uyumam heyecanla beklerim.Madem sorumluluk sahibi diyorsun alma kardeşim senin gibilerin almasına ihtiyacı yok. Gerçekten ihtiyacı olan ciddi adamlar bekler insanlık hali sonuçta hata olabilir
Gelmiş burda laf yapıyorsun. @benkendimveyineben
dostum ilk kez pc almıyorum ben yaşımda 16 18 deilBen sistemi alacak olsam gece 4 te çıksın uyumam heyecanla beklerim.
sende pek beyin göremedim.dostum adama gelip arada yaz yada diğer yöneticiler yazabilir dedim sen bundan niye art niyet algılıyorsun bende sana yalaka diyim ozaman olur mu
bu yazı da nerde arada yaz hocam yazıyorsen sistem ucuzada çıkarsan çıkarma hocam müşterileri bu kadar bekletmek nedir sonuçta sende reklam ve para kazanıyorsun bu insanlar sayesinde