- Tepki
- 3
birinden 15 bine alıcam sizce pazarlık yapıp 14 bine indirebilirmiyim yoksa kacmaz direk alıyımı
Alınmaz.birinden 15 bine alıcam sizce pazarlık yapıp 14 bine indirebilirmiyim yoksa kacmaz direk alıyımı
Sen 12bine aldığını bildiğin birşeye 2bin TL fazla verip alirmisinAlınmaz.
Alan kişi 12000 liraya aldı ve sizin hakkınızı yedi böyle düşünün sizin hakkınızı size 15 bine satmaya çalışıyor.birinden 15 bine alıcam sizce pazarlık yapıp 14 bine indirebilirmiyim yoksa kacmaz direk alıyımı
Alsatçıların elinde kalsın ki akıllansınlarbirinden 15 bine alıcam sizce pazarlık yapıp 14 bine indirebilirmiyim yoksa kacmaz direk alıyımı
ya o sırada calısıyodum alamazdımda 15 fazla geliyoAlan kişi 12000 liraya aldı ve sizin hakkınızı yedi böyle düşünün sizin hakkınızı size 15 bine satmaya çalışıyor.
PC hocası yarın 800 stoklu 3060ti rakibi bir sistem çıkaracak.yani rtx 3060 baska öneriniz varmı
RTX 3060 sistemler 16-17k civarından başlıyor. Yarın çıkacak sistem bu civarlarda olabilir ve onu da tercih edebilirsiniz.yani rtx 3060 baska öneriniz varmı
ya o sırada calısıyodum alamazdımda 15 fazla geliyo
Daha ucuz bile olur 6750xtli sistem 17k idi zaten bunu ben 15-14 k olarak bekliyorum.RTX 3060 sistemler 16-17k civarından başlıyor. Yarın çıkacak sistem bu civarlarda olabilir ve onu da tercih edebilirsiniz.
amd ekran kartıyla cok sorun yasadım yani daha fazla basım agrısın istemiyorumPC hocası yarın 800 stoklu 3060ti rakibi bir sistem çıkaracak.
Sistem bakıp önerecem.amd ekran kartıyla cok sorun yasadım yani daha fazla basım agrısın istemiyorum
O zaman bu bütçeye ben RTX 3060 sistem bilmiyorum. Ya o sistem 2.el alınacak 14 civarına indirirsiniz yada 3050 yada 2060 sistem bakılır sıfır olarak.amd ekran kartıyla cok sorun yasadım yani daha fazla basım agrısın istemiyorum
tmm sağolun veya bi 1 bin lira daha ayarlamaya calısıcamO zaman bu bütçeye ben RTX 3060 sistem bilmiyorum. Ya o sistem 2.el alınacak 14 civarına indirirsiniz yada 3050 yada 2060 sistem bakılır sıfır olarak.
Ahhh amdamd ekran kartıyla cok sorun yasadım yani daha fazla basım agrısın istemiyorum
Boş boş fanlık yapacaksanız yazmayın kanka. Eski neslin sorunlu olduğunu herkes biliyor.Ahhh amd
Alma modart i 13 den verdim benbirinden 15 bine alıcam sizce pazarlık yapıp 14 bine indirebilirmiyim yoksa kacmaz direk alıyımı
Ne güzelAlma modart i 13 den verdim ben