yazılım ile ilgili oHocam bende gördüm mailime gelen tanıtımda master key neyin anahtarı acaba steam oyun kodu mu yoksa programın mı bilginiz var mı bu konuda
yazılım ile ilgili oHocam bende gördüm mailime gelen tanıtımda master key neyin anahtarı acaba steam oyun kodu mu yoksa programın mı bilginiz var mı bu konuda
Tamam hocam.ekran böyleyse işlem tamamdır değil mi?
Tamam teşekkür ederimyazılım ile ilgili o
Hocam merhaba,Selamlar,
HEMEN BAŞLAYIN
Katılımcı bir perakendeciden nitelikli bir Intel® ürünü satın alın.
1. Software Advantage Program sayfasına gidin.
2. Hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun. Lütfen unutmayın: Hesap doğrulaması ve erişim için telefon numaranız gereklidir.
3. Hesabınız onaylandıktan sonra giriş yapın ve Ocak 31, 2023 tarihine kadar Ana Anahtarınızı girerek yazılımınızı alın.
4. Software Advantage Program - Kontrol Panel'ine giriş yapın.
5. Ürün anahtarınızı girin ve oyunu hesabınıza tanımlayın.
Ben aşağıda ki oyunu bu yöntemle almıştım. MonsterNotebook' cihaz alımlarında bu oyunu hediye etmişti.
Ekli dosyayı görüntüle 5246
Battlenet üzerinden veriyormuş sitesinde yazyor. Üzdü doğrusuSelamlar,
Oyunu intel'in sayfasından aktifleştirdikten sonra steam'e yönlendirme yapacaktır. Bende bu şekilde oldu. DL2'yi steam üzerinden oynuyorum.
Varsa bu kod kullanmayan birinde bana verse de bende kullansam olmaz mı acaba![]()
Kimsenin hayrına vereceğini sanmam özellikle 1099 TL olan bir oyunuOyunu deneme amaçlı bende kullanmak isterim. Paylaşmak isteyen var ise pm'den yazabilir. Teşekkür ederim.
Özellikle sadece sistemi alıp veren var daha önceden veren de oldu kimisi durumu iyi sistemi alıyor ve verilen kodu veriyor birisine sonuçta oyun kodu ücretsiz geliyor karşıda ki insan koda da oyuna da para vermiyor o yüzden dağıtıyorlar . Daha önce bende verdim para ödemediğim ve kullanmayacağım bir şeyi satmayı düşünmedim yani herkes bir ve aynı düşünecek değilKimsenin hayrına vereceğini sanmam özellikle 1099 TL olan bir oyunu![]()