Aynen bir de bonus yazılım muhabbetini tam anlamadımBeyler kod edinmek için 28 ekimi bekleyin diyor o zaman mı verecek kodu bize ?
Aynen bir de bonus yazılım muhabbetini tam anlamadımBeyler kod edinmek için 28 ekimi bekleyin diyor o zaman mı verecek kodu bize ?
Steam oyun kodu olarak 28 Ekim'de verecek.Steam oyun kodu olarak aldınız demi hocam
Selamlar,bende mail attım kodu gonderdıler nereden aktıf edecegız bu kodu nereye gırecegız ?
bende aldım 28ekımde steam kodu olarak gelecekOyunun ön siparişi 1.099TL şu an standart edition. Ücretsiz almak sevindirici. Teşekkürler Intel, PC Hocası ve Vatan Bilgisayar![]()
Aynen hocam bu arada posta kutunuzu kontrol edin, gmail kullanıyorum "Tanıtımlar" kısmında Intel'in kodu girdikten sonra katılıp katılmak istemediğimizi sorduğu yazılımının indirme bağlantısı ve Master Key'i bulunuyor. O bağlantı ve key ile o programı da edinmeyi unutmayın 30 gün içerisinde. Ben sistemin gelmesini bekliyorum sonra indireceğim.bende aldım 28ekımde steam kodu olarak gelecek)
hotmailde gözükmüyor , gmail girip kontrol edicem teşekkür ederimAynen hocam bu arada posta kutunuzu kontrol edin, gmail kullanıyorum "Tanıtımlar" kısmında Intel'in kodu girdikten sonra katılıp katılmak istemediğimizi sorduğu yazılımının indirme bağlantısı ve Master Key'i bulunuyor. O bağlantı ve key ile o programı da edinmeyi unutmayın 30 gün içerisinde. Ben sistemin gelmesini bekliyorum sonra indireceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 6579
Yok hocam hangi mail ile kayıt olduysanız oraya düşer siz onay verdiniz mi ona? Soruyordu çünkü istiyor musunuz istemiyor musunuz diye. İstediyseniz hotmailde spama falan bakın gelmitşir elbet. İstemediyseniz gelmemiştir. Intel bizim malımızı aldıysan bir güzellik de bizden diye bu programı da veriyor tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama katıldık bakalımhotmailde gözükmüyor , gmail girip kontrol edicem teşekkür ederim
BONUS YAZILIMYok hocam hangi mail ile kayıt olduysanız oraya düşer siz onay verdiniz mi ona? Soruyordu çünkü istiyor musunuz istemiyor musunuz diye. İstediyseniz hotmailde spama falan bakın gelmitşir elbet. İstemediyseniz gelmemiştir. Intel bizim malımızı aldıysan bir güzellik de bizden diye bu programı da veriyor tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama katıldık bakalım![]()
Vermişsiniz hocam galiba postanızı kontrol edin. Tüm postaları listeleyin elbet gelmiştir. Bende tanıtım sekmesine düşmüştü nedense oradan buldum. Bu arada aktifleştirdikten sonra bakın eğer cihaza özel bir yazılım değilse ben de aktifleştireyim bu bilgisayarımda. F6 gelince ona yüklerim. Şimdi çekiniyorum burada aktifleştirirsem burada kullanma zorunluluğu falan olur diye.BONUS YAZILIM
Intel® Product Improvement Program almış gozukuyorum oyunun altında onay vermişmiyim
Teşekkür ederim bende işlemleri tamamlamayı başardımSteam oyun kodu olarak 28 Ekim'de verecek.
Hocam 28 Ekim'de Intel'in sayfasına girin zaten orada 28 Ekim'de kod için tekrar ziyaret edin yazıyor.Arkadaşlar şimdi bu oyun kodu bize 28 ekimde mail olarak mı gelecek kafam çok karıştı bilgilendirebilirmisiniz bu konuda beni?
Hocam bu nedir tam anlayamadım da.Aynen hocam bu arada posta kutunuzu kontrol edin, gmail kullanıyorum "Tanıtımlar" kısmında Intel'in kodu girdikten sonra katılıp katılmak istemediğimizi sorduğu yazılımının indirme bağlantısı ve Master Key'i bulunuyor. O bağlantı ve key ile o programı da edinmeyi unutmayın 30 gün içerisinde. Ben sistemin gelmesini bekliyorum sonra indireceğim.
Tamam hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinHocam 28 Ekim'de Intel'in sayfasına girin zaten orada 28 Ekim'de kod için tekrar ziyaret edin yazıyor.
Muhtemelen Steam kodu verecek.Ekli dosyayı görüntüle 6585
Hocam intelin oyuncuları bir araya topladığı bir program. Detayını ben de bilmiyorum. Muhtemelen amaç sistemi kullanırken veri toplayıp özel ürünler fırsatlar sunmak. Bunu yaparken vereceği 1-2 avantaj da vardır sanırım. Kabul ettim kalsın faydası olur zararı olmazHocam bu nedir tam anlayamadım da.
Hocam bende gördüm mailime gelen tanıtımda master key neyin anahtarı acaba steam oyun kodu mu yoksa programın mı bilginiz var mı bu konudaAynen hocam bu arada posta kutunuzu kontrol edin, gmail kullanıyorum "Tanıtımlar" kısmında Intel'in kodu girdikten sonra katılıp katılmak istemediğimizi sorduğu yazılımının indirme bağlantısı ve Master Key'i bulunuyor. O bağlantı ve key ile o programı da edinmeyi unutmayın 30 gün içerisinde. Ben sistemin gelmesini bekliyorum sonra indireceğim.
ekran böyleyse işlem tamamdır değil mi?Hocam 28 Ekim'de Intel'in sayfasına girin zaten orada 28 Ekim'de kod için tekrar ziyaret edin yazıyor.
Muhtemelen Steam kodu verecek.Ekli dosyayı görüntüle 6585