PCH F6 Intel Gamer Days COD MW2 Alabiliyor muyuz?

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
bende mail attım kodu gonderdıler nereden aktıf edecegız bu kodu nereye gırecegız ?

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
bende mail attım kodu gonderdıler nereden aktıf edecegız bu kodu nereye gırecegız ?
Selamlar,

HEMEN BAŞLAYIN
Katılımcı bir perakendeciden nitelikli bir Intel® ürünü satın alın.

1. Software Advantage Program sayfasına gidin.
2. Hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun. Lütfen unutmayın: Hesap doğrulaması ve erişim için telefon numaranız gereklidir.
3. Hesabınız onaylandıktan sonra giriş yapın ve Ocak 31, 2023 tarihine kadar Ana Anahtarınızı girerek yazılımınızı alın.
4. Software Advantage Program - Kontrol Panel'ine giriş yapın.
5. Ürün anahtarınızı girin ve oyunu hesabınıza tanımlayın.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Oyunun ön siparişi 1.099TL şu an standart edition. Ücretsiz almak sevindirici. Teşekkürler Intel, PC Hocası ve Vatan Bilgisayar :)

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
bende aldım 28ekımde steam kodu olarak gelecek :))
Aynen hocam bu arada posta kutunuzu kontrol edin, gmail kullanıyorum "Tanıtımlar" kısmında Intel'in kodu girdikten sonra katılıp katılmak istemediğimizi sorduğu yazılımının indirme bağlantısı ve Master Key'i bulunuyor. O bağlantı ve key ile o programı da edinmeyi unutmayın 30 gün içerisinde. Ben sistemin gelmesini bekliyorum sonra indireceğim.

1662383366041.png

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Aynen hocam bu arada posta kutunuzu kontrol edin, gmail kullanıyorum "Tanıtımlar" kısmında Intel'in kodu girdikten sonra katılıp katılmak istemediğimizi sorduğu yazılımının indirme bağlantısı ve Master Key'i bulunuyor. O bağlantı ve key ile o programı da edinmeyi unutmayın 30 gün içerisinde. Ben sistemin gelmesini bekliyorum sonra indireceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 6579
hotmailde gözükmüyor , gmail girip kontrol edicem teşekkür ederim

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
hotmailde gözükmüyor , gmail girip kontrol edicem teşekkür ederim
Yok hocam hangi mail ile kayıt olduysanız oraya düşer siz onay verdiniz mi ona? Soruyordu çünkü istiyor musunuz istemiyor musunuz diye. İstediyseniz hotmailde spama falan bakın gelmitşir elbet. İstemediyseniz gelmemiştir. Intel bizim malımızı aldıysan bir güzellik de bizden diye bu programı da veriyor tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama katıldık bakalım :)

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Yok hocam hangi mail ile kayıt olduysanız oraya düşer siz onay verdiniz mi ona? Soruyordu çünkü istiyor musunuz istemiyor musunuz diye. İstediyseniz hotmailde spama falan bakın gelmitşir elbet. İstemediyseniz gelmemiştir. Intel bizim malımızı aldıysan bir güzellik de bizden diye bu programı da veriyor tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama katıldık bakalım :)
BONUS YAZILIM
Intel® Product Improvement Program almış gozukuyorum oyunun altında onay vermişmiyim

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
BONUS YAZILIM
Intel® Product Improvement Program almış gozukuyorum oyunun altında onay vermişmiyim
Vermişsiniz hocam galiba postanızı kontrol edin. Tüm postaları listeleyin elbet gelmiştir. Bende tanıtım sekmesine düşmüştü nedense oradan buldum. Bu arada aktifleştirdikten sonra bakın eğer cihaza özel bir yazılım değilse ben de aktifleştireyim bu bilgisayarımda. F6 gelince ona yüklerim. Şimdi çekiniyorum burada aktifleştirirsem burada kullanma zorunluluğu falan olur diye.

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Arkadaşlar şimdi bu oyun kodu bize 28 ekimde mail olarak mı gelecek kafam çok karıştı bilgilendirebilirmisiniz bu konuda beni?

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Öncelikle vatanbilgisayar'dan aldığın kod ile intel sistemine girerek gerekli adımları tamamlayın. Intel hesabınız aktif edildiğinde oyunun çıkış tarihini bekleyin. Oyun piyasaya çıktığı zaman intel sitesine girerek steam hesabınıza oyunu aktarın ve indirmeye başlasın. Oyun indikten sonrasını biliyorsunuzdur zaten :)

KS

SatisFaction

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Arkadaşlar şimdi bu oyun kodu bize 28 ekimde mail olarak mı gelecek kafam çok karıştı bilgilendirebilirmisiniz bu konuda beni?
Hocam 28 Ekim'de Intel'in sayfasına girin zaten orada 28 Ekim'de kod için tekrar ziyaret edin yazıyor.
Muhtemelen Steam kodu verecek.
1662386953367.png

Simon ''Ghost'' Riley

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

Hocam bu nedir tam anlayamadım da.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Hocam bu nedir tam anlayamadım da.
Hocam intelin oyuncuları bir araya topladığı bir program. Detayını ben de bilmiyorum. Muhtemelen amaç sistemi kullanırken veri toplayıp özel ürünler fırsatlar sunmak. Bunu yaparken vereceği 1-2 avantaj da vardır sanırım. Kabul ettim kalsın faydası olur zararı olmaz :)

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46

Hocam bende gördüm mailime gelen tanıtımda master key neyin anahtarı acaba steam oyun kodu mu yoksa programın mı bilginiz var mı bu konuda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri