PCH F6 Intel Gamer Days COD MW2 Alabiliyor muyuz?

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Anladım AMD oyun kampanyası için ekran kartını teyit etmek için bir yazılım indirtiyor da.
Intelde de mi böyle işlemci teyit için bir şey indirtiyor mu diye sorayım dedim.
Ürün anahtarını vatandan almamız gerekiyor ama ben vatanı aradığımda böyle bir kampanyadan yararlanamayacağımı söylemişlerdi ürün anahtarıda olmadan bu oyunu alamayız demi?

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Benim sürecimde ft tarihi veya kampanya ile ilgili bir son tarih olayı yoktu. Ft geldikten sonra monster'ın sitesinden kod talebinde bulundum ve ürün aynı gün tarafıma mail olarak gönderildi.

KS

SatisFaction

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Selamlar,
Benim sürecimde ft tarihi veya kampanya ile ilgili bir son tarih olayı yoktu. Ft geldikten sonra monster'ın sitesinden kod talebinde bulundum ve ürün aynı gün tarafıma mail olarak gönderildi.
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'a mail gönderdim ve kodu verdi. Yani Vatan kampanyaya dahil. Almak isteyenlerin haberi olsun.

@OceanLaB

KS

SatisFaction

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
hocam attığınız mailin taslağını söylermisiniz bizde o şekilde isteyelim, ben kampanya ürünlerinden birini aldığımızda veriyorlar sanmıştım
Merhaba,

25.08.2022 tarihinde satın almış olduğum SPR.......... sipariş numaralı PCH F6 adlı sistem içerisinde i5 12400f olduğundan dolayı Intel Gamer Days Kapsamında Call of Duty Modern Warfare II ‘yi almak istiyorum.

Teşekkürler.

Faturam ektedir.

KS

SatisFaction

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Hocam steam kodu mu veriyorlar, bir de faturanız 14 günü geçmeden mi aldınız? Benim sistem gelmedi ama faturam kesildi tarihi mail atayım mı acaba?
Valla ben attım ama verdiler yine de.
Steam kodu değil sanırım Intel sayfasında aktif edilecek bir kod.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Sizin adınıza sevdim. Yukarıda paylaştığım adımları uygulayarak oyunu indirebilirsiniz. Artık ilk deneyim videosu / görselleri de buradan paylaşırsınız.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,

HEMEN BAŞLAYIN
Katılımcı bir perakendeciden nitelikli bir Intel® ürünü satın alın.

1. Software Advantage Program sayfasına gidin.
2. Hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun. Lütfen unutmayın: Hesap doğrulaması ve erişim için telefon numaranız gereklidir.
3. Hesabınız onaylandıktan sonra giriş yapın ve Ocak 31, 2023 tarihine kadar Ana Anahtarınızı girerek yazılımınızı alın.
4. Software Advantage Program - Kontrol Panel'ine giriş yapın.
5. Ürün anahtarınızı girin ve oyunu hesabınıza tanımlayın.

Ben aşağıda ki oyunu bu yöntemle almıştım. MonsterNotebook' cihaz alımlarında bu oyunu hediye etmişti.
Ekli dosyayı görüntüle 5246
Buradaki adımları uygulayarak oyunu aktfi edebilirsiniz. @SatisFaction

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri