Taner hocam sizden yardım bekliyoruzBende haber bekliyorum henüz dönüş yapmadılar bana da. Gelir gelmez yazacağım.
Taner hocam sizden yardım bekliyoruzBende haber bekliyorum henüz dönüş yapmadılar bana da. Gelir gelmez yazacağım.
@OceanLaB Hocam bir haber var mı?
Teşekkür ederim ilginiz için.Maalesef olmuyormuş. Vatan bilgisayarın Intel Gamer Days kampanyası yok. Ancak Intel'in sayfasından bir başvurun. Belki değerlendirirler.
Tamamdır hocam size de ayrıca teşekkürler.Intel'in sitesinde VatanBilgisayar ibaresi var. Eğer VatanBilgisayar bu etkinlik için destek vermediklerini belirtiyorlar ise Intel'e mail atarak destek talebinde bulunun.
IntelGamrDay sayfanın alt kısımlarında " Katılan Perakendeciler " kısmında Türkiye'de ki iştirakçilerini görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5707
Intel'in sitesinde VatanBilgisayar ibaresi var. Eğer VatanBilgisayar bu etkinlik için destek vermediklerini belirtiyorlar ise Intel'e mail atarak destek talebinde bulunun.
IntelGamrDay sayfanın alt kısımlarında " Katılan Perakendeciler " kısmında Türkiye'de ki iştirakçilerini görebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 5707
Tamamdır teşekkür ettim tekrardan.Faturanız elinize ulaştığı zaman bilgi verin yardımcı olurum sizlere. Bu tarz durumlarla ilgilenmeyi çok seviyorum.![]()
Faturam elime ulaştığında size yazacağım banada yardımcı olurmusunuz?Faturanız elinize ulaştığı zaman bilgi verin yardımcı olurum sizlere. Bu tarz durumlarla ilgilenmeyi çok seviyorum.![]()
Teşekkür ederimElimden geldiğince yardımcı olurum merak etmeyin.
Hocam şöyle bir açıklama eklenmiş. Bu yoktu sanırım bu sayfada. Vatan'da genel olarak kampanya mı yok yoksa bizim sistem için mi geçerli değil?Maalesef olmuyormuş. Vatan bilgisayarın Intel Gamer Days kampanyası yok. Ancak Intel'in sayfasından bir başvurun. Belki değerlendirirler.
Seçili tavsiye sistem diyor biz de dahilizdir umarım. Fatura için ürünün gelmesini mi bekleyeceğiz acaba?Hocam şöyle bir açıklama eklenmiş. Bu yoktu sanırım bu sayfada. Vatan'da genel olarak kampanya mı yok yoksa bizim sistem için mi geçerli değil?
@OceanLaB @ibrahimunaLife
Ekli dosyayı görüntüle 5770
Evet ürünü beklememiz gerekiyor. Fatura tarihinden 14 gün sonra başvuru yapılıyor.Seçili tavsiye sistem diyor biz de dahilizdir umarım. Fatura için ürünün gelmesini mi bekleyeceğiz acaba?
Güzel soru.Arkadaşlar ben de vatandan hazır sistem almayı düşünüyorum ancak kampanya 4 eylüle kadar değil mi ? Fatura tarihinden 14 gün sonra başvuruluyorsa nasıl alacağım bu işlerde iyi değilim yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam siz bu oyunu alırken herhangi bir program indirdiniz mi?Selamlar,
HEMEN BAŞLAYIN
Katılımcı bir perakendeciden nitelikli bir Intel® ürünü satın alın.
1. Software Advantage Program sayfasına gidin.
2. Hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun. Lütfen unutmayın: Hesap doğrulaması ve erişim için telefon numaranız gereklidir.
3. Hesabınız onaylandıktan sonra giriş yapın ve Ocak 31, 2023 tarihine kadar Ana Anahtarınızı girerek yazılımınızı alın.
4. Software Advantage Program - Kontrol Panel'ine giriş yapın.
5. Ürün anahtarınızı girin ve oyunu hesabınıza tanımlayın.
Ben aşağıda ki oyunu bu yöntemle almıştım. MonsterNotebook' cihaz alımlarında bu oyunu hediye etmişti.
Ekli dosyayı görüntüle 5246
Anladım AMD oyun kampanyası için ekran kartını teyit etmek için bir yazılım indirtiyor da.Selamlar,
Hayır monster tarafından verilen ürün anahtarını ile yukarıdaki adımları uyguladım. Oyunu indirebileceğim platform olarak steam'i seçtim ve indirmeye başladım.