PCH F6 İşlemci Yükseltme

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Merhaba konusunu açtım ama teşekkür konusuyla bir olduğu için arada kaynadı sanırım :) Acelesi olmasa tekrar konu açmazdım fakat sabah saatlerinde siparişim muhtemelen onaylanacak ve onaylandığı için işlem yapamama ihtimalim var. Ben sistemi acele aldığım için özelleştirmelerine vesaire hiç bakmadım. 500TL ekleyerek i5 12600'e çıkarabiliyormuşuz. Nasıl bir yol izlemeliyim sipariş üzerinde değişiklik yapılır mı? WhatsApp destek hattından mı belirteyim bu durumu sipariş numarası ile yoksa mail mi atmaya çalışayım. Tecrübesi olan varsa yardımlarını bekliyorum, teşekkürler.

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Merhaba konusunu açtım ama teşekkür konusuyla bir olduğu için arada kaynadı sanırım :) Acelesi olmasa tekrar konu açmazdım fakat sabah saatlerinde siparişim muhtemelen onaylanacak ve onaylandığı için işlem yapamama ihtimalim var. Ben sistemi acele aldığım için özelleştirmelerine vesaire hiç bakmadım. 500TL ekleyerek i5 12600'e çıkarabiliyormuşuz. Nasıl bir yol izlemeliyim sipariş üzerinde değişiklik yapılır mı? WhatsApp destek hattından mı belirteyim bu durumu sipariş numarası ile yoksa mail mi atmaya çalışayım. Tecrübesi olan varsa yardımlarını bekliyorum, teşekkürler.
Stok yok diyip iptal etme şansları da var kankam

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
bende sistemi 50 kere deneyerek aldım ve dediğin gibi stok bitmeden alayım diye hiç bakmadım. Bende yükseltmek isterim ama yapmayacağım. kaşınmanın lüzümu yok gelsin 12400f olsun bizim olsun. :) sanada banada hayırlı olsun dostum

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
bende sistemi 50 kere deneyerek aldım ve dediğin gibi stok bitmeden alayım diye hiç bakmadım. Bende yükseltmek isterim ama yapmayacağım. kaşınmanın lüzümu yok gelsin 12400f olsun bizim olsun. :) sanada banada hayırlı olsun dostum
Hayırlısı olsun onaylaninca haber ver ama içimden bir his stok yok diyip tüm siparişleri iptal edecek gibiler Çok fazla kaos döndü

KS

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Stok yok diyip iptal etme şansları da var kankam
Hayırlısı olsun onaylaninca haber ver ama içimden bir his stok yok diyip tüm siparişleri iptal edecek gibiler Çok fazla kaos döndü
Eklendikten kısa süre sonra stok tükendi hocam zaten. Stok olmasa benim de alamamam gerekirdi. Kampanyalı ürün olduğu için sipariş oluşturan kişilere öyle veya böyle "VATAN" güvencesine dayanarak onaylanacağını düşünüyorum.

Sağ olun hocam, size de hayırlı olsun. Vatanla görüşmek lazım, yarın ilk iş arayıp soracağım. Siparişi riske atacak en ufak durum varsa da 12400f kalsın madem :)

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Eklendikten kısa süre sonra stok tükendi hocam zaten. Stok olmasa benim de alamamam gerekirdi. Kampanyalı ürün olduğu için sipariş oluşturan kişilere öyle veya böyle "VATAN" güvencesine dayanarak onaylanacağını düşünüyorum.

Sağ olun hocam, size de hayırlı olsun. Vatanla görüşmek lazım, yarın ilk iş arayıp soracağım. Siparişi riske atacak en ufak durum varsa da 12400f kalsın madem :)
banada mesaj atarsanız buradan sevinirim hocam, umarım iptal etmezler ya.

SatisFaction

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Yav arkadaşlar bugün onaylanmadı diye niye iptal edilsin. Nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum?
Sistem çıkarılmış ve satılmış iptal neden edilsin alan aldı alamayan alamadı.
Ne kadar isteyip de alamayanlar var siz burada yükseltme oldu olmadı diye iptal edilir bilmem ne diyorsunuz.
Az şükür ve sabır edin. Lütfen...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
12400f gayet yeterli yükseltmeye gerek yok yıllarca götürür.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ben aradım sordum tekrardan böyle sistemler de değişim yapmıyolarmış ama yükseltme seçenekleri de güzeldi keşke yapabilseydik

KS

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Ben aradım sordum tekrardan böyle sistemler de değişim yapmıyolarmış ama yükseltme seçenekleri de güzeldi keşke yapabilseydik
Evet hocam ben de konuştum olmuyormuş sağlık olsun bu haliyle de iş görür anlayan arkadaşlar öyle diyor. Taner abi default öyle toplamışsa zaten vardır bir bildiği. Merakla bekliyoruz ürünü.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ya zaten şükrediyorum orada sıkıntı yok dq yine de şansımızı denedik yani ve bence 100 tane sistem satıldıysa 95i herhangi bir yükseltme yapmadan satın aldı o yüzden belki yaparlar diye düşündüm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri