PCH F6 VATAN BİLGİSAYAR SİSTEM

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
konu seçimi umarım yanlış değildir
25 Ağustos ta PC Hocası ve Vatan Bilgisayarın son çıkardığı sistemi aldım o gündür sipariş sadece onaylandı olarak gözüküyor
ne sistem hazırlanıyor yazıyo ne başka birşey

Vatan Desteğe yazdım toplama pcler ortalama 5-6 güne kargolanır diyorlar ancak hazırlanmaya bile başlanmamış
Sistemi alanlardan farklı birşey yazan var mı
Normal mi bu

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Bendede aynı şekilde sipariş onaylandi kısmında bekliyor bende yazdım aynı cevabı verdiler umarım hafta sonundan önce gelir monitör ekipman aldık sistem olmadığı için deniyemiyoruz bir sorun çıkarsa iade şansımız kalmicak.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Tek günde çıkma ihtimali de var bu hafta halledeceklerini düşünüyorum umarım uzatmazlar süreci

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
En son PCKolik ile olan iş birliğindeki hector sistemi alanlar 2 hafta mı ne beklemişti. Bu sistem bu hafta kargolanırsa yine iyi.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Selçuk Bey, siparişiniz montaj sırasındadır. Montaj sırası geldiğinde siparişiniz montajlanacak, görüntü alınacak ve sonrasında ekran kartı harici montajlı olarak gönderilecektir. Siparişiniz faturalandıktan sonra kargo firmasına teslim edilecektir.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Bu hafta zor yarın 30 ağustos :)

KS

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İncehesap bile 24 saat içinde kargolamaya başlamış artık..

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Kargo geldiğinde kargocular asla beklemiyor, nasıl açacağız önünde kasayı nasıl kontrol edicez imkanı yok, bırakıp gidiyorlar hemen anca dıştan kutularda hasar darbe varmı bakabiliyoruz , ya içten bir darbesi varsa tek seçenek açarken video çekmek çok sıkıntılı işler ne yapacağım bilmiyorum.

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Kargo geldiğinde kargocular asla beklemiyor, nasıl açacağız önünde kasayı nasıl kontrol edicez imkanı yok, bırakıp gidiyorlar hemen anca dıştan kutularda hasar darbe varmı bakabiliyoruz , ya içten bir darbesi varsa tek seçenek açarken video çekmek çok sıkıntılı işler ne yapacağım bilmiyorum.
dıştan bir hasar yoksa sorun olmq ihtimali zor kral varsa teknik bir sorun olur ondada yardimci olurlar ama surec baya can sıkıcı umarım sikinti olmaz

KS

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Win 10 deneme sürümü ile gelmiyormuş, yapacakları şey yarı yarıya düşüyor birde..
asıl sorum evde eski bir Windows yükleyebileceğim pc yok
telefondan usb ye yükleme gibi birşey var mı

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Win 10 deneme sürümü ile gelmiyormuş, yapacakları şey yarı yarıya düşüyor birde..
Hocam rufus kullanmanız lazım yazdırmak için, bir internet kafeden ISO indirip yazdirmaniz daha mantıklı. Telefonla yapabileceğinizi sanmıyorum

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Hocam nasıl yani sistem win10 deneme sürümü hazır tak çalıştır şeklinde gelmicekmi ? @OceanLaB lütfen yardımcı olun

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Hocam nasıl yani sistem win10 deneme sürümü hazır tak çalıştır şeklinde gelmicekmi ? @OceanLaB lütfen yardımcı olun

Toplanmış geliyor ama Microsoft artık firmalara deneme sürümü yükleyip gönderilmemesi konusunda bilgilendiriyor. O yüzden firmalar kurmadan gönderiyor. Hala kurup gönderenler de var. Windows'u kendiniz kuruyorsunuz.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Toplanmış geliyor ama Microsoft artık firmalara deneme sürümü yükleyip gönderilmemesi konusunda bilgilendiriyor. O yüzden firmalar kurmadan gönderiyor. Hala kurup gönderenler de var. Windows'u kendiniz kuruyorsunuz.
Bu bilgilendirme sebebi nedir hocam, kendileri deneme sürümünü veriyor sonuçta. Full sürüme teşvik amaçlı falan mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri