Fırsat PCH F7 RTX 3060 Sistem 13.999 TL

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
satın alınmıyor bitti galiba stoktaki mağazalar diyor :D

mcan0659

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar; stoklar mı bitti yoksa sistemsel bir problem varda fiyatı güncellemek için mi kapattılar? bir bilginiz var mı?

KrofeSSional7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sistemi yarın Vatan bilgisayara gidip satın alabiliyor muyuz? Sistemler toplanmış bir şekilde mi bekliyor mağazalarda? Gidip parayı ödeyip eve gelip kurabiliyor muyuz?

Furkannnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu sistem için emeği geçen PC Hocası ekibine çok teşekkür ederim. Beklediğime değdi ve siparişi verdim. Güzel günlerde kullanmamız dileği ile satın alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.😇 @OceanLaB

KS

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Vatan mağazındayız fiyatı ödedik Bikaç güne alıcaz kasayı teşekkürler pc hocası ailesi❤️
hayırlı olsun cok iyi bir seçim.

Bu sistem için emeği geçen PC Hocası ekibine çok teşekkür ederim. Beklediğime değdi ve siparişi verdim. Güzel günlerde kullanmamız dileği ile satın alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.😇 @OceanLaB
hayırlı olsun güle güle kullanın.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Vatan mağazındayız fiyatı ödedik Bikaç güne alıcaz kasayı teşekkürler pc hocası ailesi❤️
Hayırlı olsunn
Sizede hocam ikinizde iyi günlerde kullanırsınız umarım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri