- Tepki
- 5
sipariş onay bekliyor diyor iptal etmezler deyilmi
Evt mağazaya bilgisayarlar henüz gelmediği için ücreti şimdi ödedik Bi kaç gün sonra mağazaya gidip alacağızHocam vatan bilgisayara gittiğinizde ücreti ödeyip sistemi hazır bir şekilde alamıyorsunuz sanırım. Ücreti verip 2-3 gün sonra mı alabiliyoruz?
hayır hocam normal surec hafta içi onaylanır merak etmeyinsipariş onay bekliyor diyor iptal etmezler deyilmi
Uzun zamandır beklediğim bileşenli sistemdi ancak bekle bekle çok oldu, 4060 çıkmak üzere. O yüzden almadım. Beklemedeyiz.
Yoğunluğa göre. Size fatura veriyorlar. Benim pc yarın verilecek mesela. Tabi parçaların tamamı varsa yoksa sipariş geçerler. Sonuçta sen ödemeyi yaparak garantilemis oluyorsun.Hocam vatan bilgisayara gittiğinizde ücreti ödeyip sistemi hazır bir şekilde alamıyorsunuz sanırım. Ücreti verip 2-3 gün sonra mı alabiliyoruz?
Size katılıyorum hocam vade farksız ve direkt ödeyip işi garantilemek çok iyi olduYoğunluğa göre. Size fatura veriyorlar. Benim pc yarın verilecek mesela. Tabi parçaların tamamı varsa yoksa sipariş geçerler. Sonuçta sen ödemeyi yaparak garantilemis oluyorsun.
En güzel tarafı vade farksız 6 taksit.![]()
Dell G2722HSSisteme hangisi yakışır sizce:
Dell G2722HS - LG UltraGear 27GN65R-B - Asus VG279Q1A
27 inch hem hikayeli oyun hem borsa/grafik için kullanılmaz mi acaba?
Sizi idare eder ama ileriye yönelik iyi olur sıvı soğutma.son sorum hocam. bu sisteme sıvı soğutma şart mı peki?
Olsun değer.Hocam 4060 sistemler en az 20k olacak keşke alsaydınız
Hemen cevap verirseniz çok sevinirimŞu an kaç stok kaldı mağazalarda bir arkadaşım soruyor da
Stok sayısı belli değil ama en yakın vatan bilgisayar mağazasına giderek sorabilirsiniz mağazada stok vardır diye düşünüyorum.Şu an kaç stok kaldı mağazalarda bir arkadaşım soruyor da
Hemen cevap verirseniz çok sevinirim
Tanerim selamlarBöylece ikinci sözümü de tutmuş oldum. Hayırlı olsun alan arkadaşlarıma. Şimdi foruma özel sistem ve ürünlere çalışma zamanı![]()
Kurulu olarak aldığın zaman sadece ekran kartı takılı olmuyor ama eğer demonte bir şekilde alırsan tüm parçalar ayrı ayrı kurulmadan geliyor eğer ben uğraşırım, sistemi riske atmak istemiyorum diyorsan demonte alırsın.Demonte almak dahamı mantıklı
Hocam Allah razı olsun. Aldık mağazadan teslim edecekler.Böylece ikinci sözümü de tutmuş oldum. Hayırlı olsun alan arkadaşlarıma. Şimdi foruma özel sistem ve ürünlere çalışma zamanı![]()