Benim de öğle saati kargoya verilmişSistemler kargoya verilmeye başlanmış. Benimki bugün öğlen kargoya verilmiş.
aynı benımde hocam kargoda suan ama 15 mayıs diyor umarım erken gelirEvet bende şimdi yurtiçi kargo uygulamasını indirdim orada yazıyor ama tahmini teslimat 15 diye görünüyor inşallah yarın gelir
Büyük ihtimal kargoya verilmiştir ama sisteme geç düşüyor yurtiçi kargoyla geliyor ise uygulama indirip bakabilirsinBenim ürün, kargoya teslimatı bekleniyor aşamasında bugün verilir cumartesi elimde olur diye düşünmüştüm ama aşırı yavaşlar madem hazırladınız kargoyu, kargoyu kargo şirketine vermek o kadar zor olmamalı. İtopya dan sipariş ettiğim monitör tam 22 saatte istanbuldan-izmire ulaştı. Bunlar kaç gün oldu kargoya veremedi. Bir de kargoya verildikten sonra beklicez pazartesi kargoya verilse çarşamba elime ulaşır. Sistem eskidirtx 4060 çıkacak rtx 3060 daha elimize ulaşmadı teknolojiyi 2 yıl geriden takip ediyoruz servet ödememize rağmen.
Nası bakılıyor kargo takip numarası olmadanBüyük ihtimal kargoya verilmiştir ama sisteme geç düşüyor yurtiçi kargoyla geliyor ise uygulama indirip bakabilirsin
Yurtiçi kargo yu ara tel no veya isimden sogulayabiliyorlar.Nası bakılıyor kargo takip numarası olmadan
tamam eyvallahYurtiçi kargo yu ara tel no veya isimden sogulayabiliyorlar.
Benim geldi ama vatan pc den şikayetçiyim. Bidaha da ordan pc almam. Ekran kartı takılı geldi. Bende sorun olmadı ama olabilirdi. Kasadaki fanların sadece birinde rgb çalışıyo. Diğerlerinde çalışmıyor. Ben rgb kullanan birisi olmadığım için önemsemedim ama bozuk da göndermeselermiş.Arkadaşlar kimlerin pcleri geldi?
Benim pc hala toplanmamış parçaları şubeye gidecekmiş falanda falan da ....
ben dırek magazadan aldım dırek enerjılendirmişler kontrol için biryerle bağlantısı yoktu.Benim geldi ama vatan pc den şikayetçiyim. Bidaha da ordan pc almam. Ekran kartı takılı geldi. Bende sorun olmadı ama olabilirdi. Kasadaki fanların sadece birinde rgb çalışıyo. Diğerlerinde çalışmıyor. Ben rgb kullanan birisi olmadığım için önemsemedim ama bozuk da göndermeselermiş.
neyi kontrol edecem bilmiyorum ki. bir sürü kablo var.ben dırek magazadan aldım dırek enerjılendirmişler kontrol için biryerle bağlantısı yoktu.
rgb konnetktorlerı baglı mı oldan emın ol , istersen de resım cek buraya at bakalım.
Geldi benimki kurdumArkadaşlar kimlerin pcleri geldi?
Benim pc hala toplanmamış parçaları şubeye gidecekmiş falanda falan da ....