Soru PCH F7 Sistemini Kimler Aldı Nasıl Aldı?

0xTyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
1683896594387.png

0xTyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistemler kargoya verilmeye başlanmış. Benimki bugün öğlen kargoya verilmiş.

YusuFİslaM68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Evet bende şimdi yurtiçi kargo uygulamasını indirdim orada yazıyor ama tahmini teslimat 15 diye görünüyor inşallah yarın gelir

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Benim de 15 Mayıs diyor

umaysehit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Benim ürün, kargoya teslimatı bekleniyor aşamasında bugün verilir cumartesi elimde olur diye düşünmüştüm ama aşırı yavaşlar madem hazırladınız kargoyu, kargoyu kargo şirketine vermek o kadar zor olmamalı. İtopya dan sipariş ettiğim monitör tam 22 saatte istanbuldan-izmire ulaştı. Bunlar kaç gün oldu kargoya veremedi. Bir de kargoya verildikten sonra beklicez pazartesi kargoya verilse çarşamba elime ulaşır. Sistem eskidi :D rtx 4060 çıkacak rtx 3060 daha elimize ulaşmadı teknolojiyi 2 yıl geriden takip ediyoruz servet ödememize rağmen.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
1000 stok aslında hazır olur diye düşünüyordum ama hala teslim edilmemiş biraz yavaş işliyor vatan sanki

YusuFİslaM68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Benim ürün, kargoya teslimatı bekleniyor aşamasında bugün verilir cumartesi elimde olur diye düşünmüştüm ama aşırı yavaşlar madem hazırladınız kargoyu, kargoyu kargo şirketine vermek o kadar zor olmamalı. İtopya dan sipariş ettiğim monitör tam 22 saatte istanbuldan-izmire ulaştı. Bunlar kaç gün oldu kargoya veremedi. Bir de kargoya verildikten sonra beklicez pazartesi kargoya verilse çarşamba elime ulaşır. Sistem eskidi :D rtx 4060 çıkacak rtx 3060 daha elimize ulaşmadı teknolojiyi 2 yıl geriden takip ediyoruz servet ödememize rağmen.
Büyük ihtimal kargoya verilmiştir ama sisteme geç düşüyor yurtiçi kargoyla geliyor ise uygulama indirip bakabilirsin

Brknylmz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selam. Vatan bilgisayar şubesinden satın aldım elimde şuanda henüz testlerini yapmadım fakat bileşenler kaliteli anakart konusunda keşke fiyatlar biraz daha uygun olsaydı da 3600 ve üzeri MHz veren bir anakart seçilebilseydi çok daha iyi olurdu. Fakat mevcut ekonomik sıkıntılar sebebiyle alanları pişman etmeyecek uzun zaman idare edecek bir sistem olduğunu söylemeliyim

KS

mcan0659

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar kimlerin pcleri geldi?
Benim pc hala toplanmamış parçaları şubeye gidecekmiş falanda falan da ....

0xTyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar kimlerin pcleri geldi?
Benim pc hala toplanmamış parçaları şubeye gidecekmiş falanda falan da ....
Benim geldi ama vatan pc den şikayetçiyim. Bidaha da ordan pc almam. Ekran kartı takılı geldi. Bende sorun olmadı ama olabilirdi. Kasadaki fanların sadece birinde rgb çalışıyo. Diğerlerinde çalışmıyor. Ben rgb kullanan birisi olmadığım için önemsemedim ama bozuk da göndermeselermiş.

ahmtsc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Benim geldi ama vatan pc den şikayetçiyim. Bidaha da ordan pc almam. Ekran kartı takılı geldi. Bende sorun olmadı ama olabilirdi. Kasadaki fanların sadece birinde rgb çalışıyo. Diğerlerinde çalışmıyor. Ben rgb kullanan birisi olmadığım için önemsemedim ama bozuk da göndermeselermiş.
ben dırek magazadan aldım dırek enerjılendirmişler kontrol için biryerle bağlantısı yoktu.
rgb konnetktorlerı baglı mı oldan emın ol , istersen de resım cek buraya at bakalım.

0xTyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ben dırek magazadan aldım dırek enerjılendirmişler kontrol için biryerle bağlantısı yoktu.
rgb konnetktorlerı baglı mı oldan emın ol , istersen de resım cek buraya at bakalım.
neyi kontrol edecem bilmiyorum ki. bir sürü kablo var. :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri