Telefonla sipariş ettim arayip tekrar sorucam kargoları arayınca tekrar yazarımPCH F7 Sistemini kimler aldı nasıl aldı? Alan kişiler cevaplarsa sevinirim. Online olan siparişler sanırım kargoya verilmedi. Kargoya verilen oldu mu?
gec kargolanabilir bu Normal 1000 Stoktan bahsediyoruz tek tek bunları kontrol etmeleri var ve toplamaları varPCH F7 Sistemini kimler aldı nasıl aldı? Alan kişiler cevaplarsa sevinirim. Online olan siparişler sanırım kargoya verilmedi. Kargoya verilen oldu mu?
Hazır Sistemde Özelleştirme Yoktu önceden hazırlamaları lazımdı aslında özelleştirme olsa neyse yok ama tek tip sistemler zaten önceden hazırlayıp en azından hazırlamaya başlamaları lazımdı sipariş gelincede direk kargolarlardı 500 stop online için diğer 500 mağaza kargo işi yokgec kargolanabilir bu Normal 1000 Stoktan bahsediyoruz tek tek bunları kontrol etmeleri var ve toplamaları var
tamamda 2 hafta çok uzun bir süre bu kadar uzamaması lazımDostum çok acelecisiniz, zaten cumartesi pazar onay işlemine bakmıyorlar. Hafta içi 4-6 arası onay işlemlerine bakıyorlar. Hazırlanması, kargolanması derken sürecin 2 haftaya kadar uzaması normal bence. 1000 stok da az değil sonuçta
sistem ilk açıldığında özelleştirme yoktu, sonra bi kapandı stok bitti sandım öyle f5 yaparken belki açılır diye ramlere özelleştirme getirilerek açıldığını gördüm. ramleri özelleştirip aldım sonra tekrar stok bitti konumuna düştü.Hazır Sistemde Özelleştirme Yoktu önceden hazırlamaları lazımdı aslında özelleştirme olsa neyse yok ama tek tip sistemler zaten önceden hazırlayıp en azından hazırlamaya başlamaları lazımdı sipariş gelincede direk kargolarlardı 500 stop online için diğer 500 mağaza kargo işi yok
hocam bana ortalama ennnn yüksek ayarlarda fpslerinizi söyler misiniz. Ya da eksikleri vs var mı?ben cuma gunu gordum hemen magazaya gıttım satın aldım, kurulum vs eksık parca temını derken cumartesi akşam üstü cihazımı teslim aldım, o gunden bu gune kullanıyorum
cok oyun oynayan biri değilim , god of war yukledım bıraz oncehocam bana ortalama ennnn yüksek ayarlarda fpslerinizi söyler misiniz. Ya da eksikleri vs var mı?
hocam msi afterburner uygulaması ile de söyleyebilirsiniz, ya da steam üzerinden oynuyorsanız oyun içi fps göstergesini de açıp söyleyebilirsiniz. Demek istediğim aslında şu; 60 fps ultttra en yüksek ayalarda akıcı bir şekilde kasma donma tırtlama olmadan oynayabiliyor musunuzcok oyun oynayan biri değilim , god of war yukledım bıraz once
ıstedıgınız bılgılere nasıl ulasacagımı soylersenız deneyım soylıyeyım
Banada pazartesiye kargolar çıkmaya başlar dendi ama bakalım inşallah cumartesiye gelirBen aldım aldığım saat 18.33. Aldıktan sonra da stoklar vardı. Stokların fazla olması sebebiyle 2-3 saat dayandı. Biraz daha ucuz olsa büyük ihtimal alamazdım çünkü ben videoyu görene kadar ürünün stokları tükenmiş olurdu. İyi ki 14.000 tl fiyata çıktı. Alırken taksit yaptım ve 3d secure modülünü etkinleştirmedim hızlı alışveriş yapayım diye. 3d secure ile alışveriş yapmadığım için vatan bilgisayar benden sipariş onay no istedi bende hafta sonu mail olarak attım ve halen siparişi onaylamadıklarını görünce wp den iletişime geçerek sorunu hallettim. Bugün öğlen wp den mesaj attım ne zaman kargolayacaksınız dedim verdikleri cevap ektedir. Daha kimseye ulaştığını sanmıyorum ulaşanlara da bugün ulaşmaya başlamıştır. Kargo gelsin ile sipariş ettim cumartesi de dağıtım yapıyormuş bu şirket daha önce de alışverişim oldu ama cumartesiye denk gelen siparişim oldu mu hatırlamıyorum. Bu nedenle umuyorum ki cumartesiye kadar sağ salim elime geçer. Klavye-mouse-monitörümü daha sistem gelmeden araştırıp siparişimi verdim elime ulaştılar. Bu arada sistem 15000-16000 e satılıyor 2. el sitelerinde. Al satcılara yapacak bir şey yok. Çok isteyen değil hızlı olup bedelini ödeyen alır. Bu arada 12 yıllık daha sonradan ufak upgradeler edilmiş bir sistemden geçiyorum. Lol-cs hariç bir oyun oynayamıyordum fps az olduğu için.
Benim sipariş hazırlanmış kargoya verilmeyi bekliyormuş. Yarın öğlene kadar kargoya verilir diye düşünüyorum. Cumartesi elimde olması lazım.Banada pazartesiye kargolar çıkmaya başlar dendi ama bakalım inşallah cumartesiye gelir
Nasıl öğrendin whatsapptan yazarakmıBenim sipariş hazırlanmış kargoya verilmeyi bekliyormuş. Yarın öğlene kadar kargoya verilir diye düşünüyorum. Cumartesi elimde olması lazım.
Sitede siparişlerim kısmında yazıyorNasıl öğrendin whatsapptan yazarakmı
Siteden sipariş vermedimSitede siparişlerim kısmında yazıyor