Gidiyorum az sonra ya ne olacaksa olsun bir şey kaybetmeyizBen online satılan sistemin stoğunun 1dkda bittiğine şahit oldum. 500 stokluydu pc hocasının sistemi. Yani ben yerinizde olsam vatan PC önünde beklerim. Telefonla riskli
Benimde aynı şekilEvime 1 saat uzaklıkta muhtemelen bitecek ama güvenmek istiyorum. Umarım üzülmem.
Abi video 17.30 muArkadaşlar Instagram'dan söyledim önceden Vatan'a hemen gitmeyin diye. Bolca vakit olacak videoyu bekleyin. Bekleyin diyorum çünkü diğer GOAT serilerinden çok FARKLI. O yüzden biraz sabır.
Abi video 17.30 mu
bu kadar gizem niye hocam herkes telaş içerisinde bırakıyorsunuz.Arkadaşlar Instagram'dan söyledim önceden Vatan'a hemen gitmeyin diye. Bolca vakit olacak videoyu bekleyin. Bekleyin diyorum çünkü diğer GOAT serilerinden çok FARKLI. O yüzden biraz sabır.
konya da hangi vatanpc gidecektinSizi dinlicem hocam il bana 110km köydeyim konyaya gidicektim bakalm dediğini yapalim![]()
kent plazabu kadar gizem niye hocam herkes telaş içerisinde bırakıyorsunuz.
konya da hangi vatanpc gidecektin![]()
Abi stok mu çok fazla ondan dolayımı diyorsun yoksa başka bir sebepden dolayı hemen gitmeyelimArkadaşlar Instagram'dan söyledim önceden Vatan'a hemen gitmeyin diye. Bolca vakit olacak videoyu bekleyin. Bekleyin diyorum çünkü diğer GOAT serilerinden çok FARKLI. O yüzden biraz sabır.
Ya Taner abi cidden bu gizem olayını çok abarttınız devlet sırrı sanki gidelim mi gitmeyelim mi bari onu söyleyinAbi stok mu çok fazla ondan dolayımı diyorsun yoksa başka bir sebepden dolayı hemen gitmeyelim