sarı siteye ilanlar düşüyor...
ben 16 gb ram daha eklettim 32 gb olarak özelleştirip aldımgoatv4 özelleştirip alabilen oldumu merak ediyorum![]()
Bende de öyle olduben aldım goat v4'ü, montaj istiyorum dedim montajı yapınca sizi arayıp haber vereceğiz dediler gidip alacakmışım bir problem yaşanır mı ödemeyi yaptım?
fark ne aldılar, aynı ramden mi aldın 5600 cl46 olanben 16 gb ram daha eklettim 32 gb olarak özelleştirip aldım
35.150 tuttu sadece rami ekleyince 2.400 gibi bir fark tuttu arkadaşım o civara söylerlerse al demişti ben de eklettim, aynı ramden aldım 2x16 oldufark ne aldılar, aynı ramden mi aldın 5600 cl46 olan
beni aradılar gelip alabilirsiniz diyeBende de öyle oldu
ben özelleştirerek aldım, 16gb ram ve 240coolermaster sıvı sogutucu ekledim extragoatv4 özelleştirip alabilen oldumu merak ediyorum![]()
Provizyon olarak damı satmadilar ?Antalya-alanya şubesi 1 tane bile 4070 satamadı
Tam bir rezalet
O nasıl oluyor anlamadımProvizyon olarak damı satmadilar ?
Tekli mi demek istedinO nasıl oluyor anlamadım
Tekli mi demek istediucret
Ücreti alıyorlar iptal edilme durumu var diyip satıyorlar.Ben malesef öyle aldım ins iptal olmazTekli mi demek istedin
Hayır benim herşey ayarlandı ödeme yaparken sistem açılmıyor dediler daha sonra galiba bölge müdürüne mesaj yolladı personel arkadaş bölge müdürü stok bitti dedi personel arkadaş tekrar müşteri bu sistemi almadan gitmek istemiyor diye mesaj yolladı sonra bölge müdürü diğer sistemlere yönlendir diye mesaj attı sonra bende sonra gittim yani anlayacağın önümde sistem parçaları olmasına rağmen alamadımÜcreti alıyorlar iptal edilme durumu var diyip satıyorlar.Ben malesef öyle aldım ins iptal olmaz
Anladım sağlık olsun hocamHayır benim herşey ayarlandı ödeme yaparken sistem açılmıyor dediler daha sonra galiba bölge müdürüne mesaj yolladı personel arkadaş bölge müdürü stok bitti dedi personel arkadaş tekrar müşteri bu sistemi almadan gitmek istemiyor diye mesaj yolladı sonra bölge müdürü diğer sistemlere yönlendir diye mesaj attı sonra bende sonra gittim yani anlayacağın önümde sistem parçaları olmasına rağmen alamadım
Çakal övgü kalıyor bu nasıl bi şeref eksikliğidir. Ulan hadi al satçısın. Bari yalan dolana girme. Yalan söyleyen adam bedavaya verse almayın altında kesin bi oyun alavere dalavere vardır.Ortalık çakaldan geçilmiyor). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen
)))