Soru PCH Goat V4 Saat

Asl4n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şimdi 1 saat yol döneceğiz bu moral bozukluğuyla hadi hayırlısı

b0ray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ben aldım goat v4'ü, montaj istiyorum dedim montajı yapınca sizi arayıp haber vereceğiz dediler gidip alacakmışım bir problem yaşanır mı ödemeyi yaptım?

sfky9842

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
goatv4 özelleştirip alabilen oldumu merak ediyorum :)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Sarı siteden kesinlikle alınmaz çok fahiş fiyatlar çekmişler bizde al sat yaptık zamanında 1000tl vs koyuyorduk ama bu kadar da olmaz valla pes 45 bin nedir kim alır o fiyata vallahi merak ediyorum

Asl4n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Antalya-alanya şubesi 1 tane bile 4070 satamadı

Tam bir rezalet

Asl4n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ücreti alıyorlar iptal edilme durumu var diyip satıyorlar.Ben malesef öyle aldım ins iptal olmaz
Hayır benim herşey ayarlandı ödeme yaparken sistem açılmıyor dediler daha sonra galiba bölge müdürüne mesaj yolladı personel arkadaş bölge müdürü stok bitti dedi personel arkadaş tekrar müşteri bu sistemi almadan gitmek istemiyor diye mesaj yolladı sonra bölge müdürü diğer sistemlere yönlendir diye mesaj attı sonra bende sonra gittim yani anlayacağın önümde sistem parçaları olmasına rağmen alamadım

Sayko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Hayır benim herşey ayarlandı ödeme yaparken sistem açılmıyor dediler daha sonra galiba bölge müdürüne mesaj yolladı personel arkadaş bölge müdürü stok bitti dedi personel arkadaş tekrar müşteri bu sistemi almadan gitmek istemiyor diye mesaj yolladı sonra bölge müdürü diğer sistemlere yönlendir diye mesaj attı sonra bende sonra gittim yani anlayacağın önümde sistem parçaları olmasına rağmen alamadım
Anladım sağlık olsun hocam

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
Ortalık çakaldan geçilmiyor :)). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen :))))

Ekli dosyalar

• IMG_9107.png
    IMG_9107.png
    5.3 MB · Görüntüleme: 122
  • IMG_9108.jpeg
    IMG_9108.jpeg
    7.2 MB · Görüntüleme: 126

Mehmet_9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ortalık çakaldan geçilmiyor :)). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen :))))
Çakal övgü kalıyor bu nasıl bi şeref eksikliğidir. Ulan hadi al satçısın. Bari yalan dolana girme. Yalan söyleyen adam bedavaya verse almayın altında kesin bi oyun alavere dalavere vardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri