Soru PCH Goat V4 Saat

Bepa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Ortalık çakaldan geçilmiyor :)). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen :))))

Arkadaş çok insaflı sistemi kaçıranlar için 45.000 liraya koymuş ayrıca bu fiyatın pazartesiye kadar geçerli olduğunuda yazmış ahahah

ucav

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sevgili dostlar,

Telefondan yazıyorum, imla hatalarım için kusura bakmayın,

Bugun sabah 7.05 de Ankara söğütözü vatan a gittim. Kapıda bekleyen arkadaşlar vardı. En öndeki arkadaş sağolsun akıl etmiş eline kağıt kalem almış. Grliş sırasına göre yazdı hepimizi. Saat 10 a kadar bekledik. Tek sıra halinde alt kata indik ve oem bölümünde goat v4 ek özelleştirme olmadan aldık. İsteyenler özelleştirebiliyordu. Ama biz biran evvel almak için özelleştirme yapmadık. İrsaliye kesildi. Elimizde kağıtlarla kasaya gittik. Hayırlı olsun dediler. Kasada sıra beklerken stok bitti dediler. Bu esnada bizim sistemler arabayla üst kata, kasanın yanına çıkartıldı. Üzerinde irsaliyelerimiz var.

Saat 11 de stok bittiğini alamayacağımızı söylediler. Sesler yükseldi. Diğer goatlara ek kota açıldı. 4070 superlerin bir kısmı oraya kaydı. 20 kişi civarı kaldık. Ben irsaliyelerimizi alalım pc hocası taner aydos a dm den forumdan gönderelim dedim. Vatan yetkilileri irsaliyeleri vermek istemedi. Sonuçta biz aşağıdan aldık sistemi ve ödeme için kasadayken sistem stoğu bitti dendi. Benim irsaliye saatim 10.02 ilk sıradaki arkadaş 9 58. Ama saat yanıltmasın. 1.sıradaki arkadaşta bizle bitlikte girdi.
Vel hasıl müdür açıklama yaptı stok bitti gidin diye. Biz orada irsaliyeleri topladık. İnstagramdan pc hocasına yazdık. O esnada genel müdürlükle 3 4 kere görüşmüşlerdi. Bekleyen 50 60 kişiden 20 civarına düştükten sonra başka bir müdür sistemleri vereceğiz ek stok açıldı dedi. Üzerinde irsaliyemiz olan adımız yazan sistemlerimizi saat 12 de aldık.

Bir kez daha sandıkları terk etmemek gerektiğini gördük.
ben sistemi aldım. Teşekkür ediyorum herkese.

Pc hocasına bende mesaj atmıştım ama ilk mesajdan sonra daveti kabul etmediği için hikayeyi yazamadım.

Hayır benim herşey ayarlandı ödeme yaparken sistem açılmıyor dediler daha sonra galiba bölge müdürüne mesaj yolladı personel arkadaş bölge müdürü stok bitti dedi personel arkadaş tekrar müşteri bu sistemi almadan gitmek istemiyor diye mesaj yolladı sonra bölge müdürü diğer sistemlere yönlendir diye mesaj attı sonra bende sonra gittim yani anlayacağın önümde sistem parçaları olmasına rağmen alamadım
Ankara söğütözü değil dimi?
Aynı olayı bizde yaşadık. Bekledik 12 de aldık. Kalabalık dağılınca ek stok açıldı. İrsaliyesi olan 44 kişi var hepsinr verilecek dendi. Mağazada 20 kişi anca kalmıştık

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ben 16 gb ram daha eklettim 32 gb olarak özelleştirip aldım
Hocam üstüne ne kadar istediler 32 yapınca ,yani kaç fiyat farkı koydun.

Ortalık çakaldan geçilmiyor :)). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen :))))
Günaha giriyorsunuz, satıcının ismine bakın, al sat yapan birisi gitmiş görsel olarak ondan almış fotoğrafı, bilmeden konuşmayın.

Bepa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Günaha giriyorsunuz, satıcının ismine bakın, al sat yapan birisi gitmiş görsel olarak ondan almış fotoğrafı, bilmeden konuşmayın.
Hayır günahına girme durumu yok storydeki arkadaş ile sahibindendeki arkadaş aynı kişi storyi gördükten sonra yayınına girdim ilana gelen mesajlara bakıyordu facebook ve sahibinden de ismi Rüştü Y idi

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hayır günahına girme durumu yok storydeki arkadaş ile sahibindendeki arkadaş aynı kişi storyi gördükten sonra yayınına girdim ilana gelen mesajlara bakıyordu facebook ve sahibinden de ismi Rüştü Y idi
Öyleyse bilemem , mantıken madem yayıncı sistemi aldım diyor ,niye ilana koyup satmaya çalışıyor bu nasıl denyoluk arkadaş.

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74

Adamın yayınına gittim. Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Adam ben alsatçıyım. İnstagramda da reklamımı yaptırdım dedi. Kendi ağzıyla söylüyor zaten.

b0ray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

hocam 2400 TL fiyat arttı

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam 2400 TL fiyat arttı
Bana stok tükenir diye uğraşma al hemen dedi öyle kaldı saçma sapan ,simdi yükseltmeye bakıyorum o ramin aynısı sadece vatan bilgisayarda var fiyatı da 2986 lira gözüküyor, boşu boşuna 500 lira fazladan verecem.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Adamın yayınına gittim. Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Adam ben alsatçıyım. İnstagramda da reklamımı yaptırdım dedi. Kendi ağzıyla söylüyor zaten.
Almayın arkadaşlar bakın bende zamanında al sat yaptım ama bu işin de bir oluru var o kadar fiyat farkı koyulur mu ayıptır günahtır haktır yani ben 1000tl vs koyuyordum bu düpedüz dolandırıcılık yani almayın ellerinde kalsın gidin sıfıra 41 bin verin bundan almayın 41 den de ucuza verirse yine almayın müstahak olsun

b0ray

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
aynı ram mi yoksa cl ve mhz değerleri farklı ram mi
aynı hocam
Bana stok tükenir diye uğraşma al hemen dedi öyle kaldı saçma sapan ,simdi yükseltmeye bakıyorum o ramin aynısı sadece vatan bilgisayarda var fiyatı da 2986 lira gözüküyor, boşu boşuna 500 lira fazladan verecem.
ben de rami eklettim hemen ama soğutucu ekletmedim ben de soğutucuyla uğraşıcam ama buna değdi yoksa sistemi alamazdım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri