Yazık gerçektenOrtalık çakaldan geçilmiyor). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen
)))
Yazık gerçektenOrtalık çakaldan geçilmiyor). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen
)))
Ortalık çakaldan geçilmiyor). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen
)))
Arkadaş çok insaflı sistemi kaçıranlar için 45.000 liraya koymuş ayrıca bu fiyatın pazartesiye kadar geçerli olduğunuda yazmış ahahah
Ankara söğütözü değil dimi?Hayır benim herşey ayarlandı ödeme yaparken sistem açılmıyor dediler daha sonra galiba bölge müdürüne mesaj yolladı personel arkadaş bölge müdürü stok bitti dedi personel arkadaş tekrar müşteri bu sistemi almadan gitmek istemiyor diye mesaj yolladı sonra bölge müdürü diğer sistemlere yönlendir diye mesaj attı sonra bende sonra gittim yani anlayacağın önümde sistem parçaları olmasına rağmen alamadım
Hocam üstüne ne kadar istediler 32 yapınca ,yani kaç fiyat farkı koydun.ben 16 gb ram daha eklettim 32 gb olarak özelleştirip aldım
Günaha giriyorsunuz, satıcının ismine bakın, al sat yapan birisi gitmiş görsel olarak ondan almış fotoğrafı, bilmeden konuşmayın.Ortalık çakaldan geçilmiyor). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen
)))
Hayır günahına girme durumu yok storydeki arkadaş ile sahibindendeki arkadaş aynı kişi storyi gördükten sonra yayınına girdim ilana gelen mesajlara bakıyordu facebook ve sahibinden de ismi Rüştü Y idiHocam üstüne ne kadar istediler 32 yapınca ,yani kaç fiyat farkı koydun.
Günaha giriyorsunuz, satıcının ismine bakın, al sat yapan birisi gitmiş görsel olarak ondan almış fotoğrafı, bilmeden konuşmayın.
Öyleyse bilemem , mantıken madem yayıncı sistemi aldım diyor ,niye ilana koyup satmaya çalışıyor bu nasıl denyoluk arkadaş.Hayır günahına girme durumu yok storydeki arkadaş ile sahibindendeki arkadaş aynı kişi storyi gördükten sonra yayınına girdim ilana gelen mesajlara bakıyordu facebook ve sahibinden de ismi Rüştü Y idi
Adamın yayınına gittim. Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Adam ben alsatçıyım. İnstagramda da reklamımı yaptırdım dedi. Kendi ağzıyla söylüyor zaten.Hocam üstüne ne kadar istediler 32 yapınca ,yani kaç fiyat farkı koydun.
Günaha giriyorsunuz, satıcının ismine bakın, al sat yapan birisi gitmiş görsel olarak ondan almış fotoğrafı, bilmeden konuşmayın.
Kendisinin 4080li custom bilgisayarı var çıldırmalıkÖyleyse bilemem , mantıken madem yayıncı sistemi aldım diyor ,niye ilana koyup satmaya çalışıyor bu nasıl denyoluk arkadaş.
hocam 2400 TL fiyat arttıHocam üstüne ne kadar istediler 32 yapınca ,yani kaç fiyat farkı koydun.
aynı ram mi yoksa cl ve mhz değerleri farklı ram mihocam 2400 TL fiyat arttı
Bana stok tükenir diye uğraşma al hemen dedi öyle kaldı saçma sapan ,simdi yükseltmeye bakıyorum o ramin aynısı sadece vatan bilgisayarda var fiyatı da 2986 lira gözüküyor, boşu boşuna 500 lira fazladan verecem.hocam 2400 TL fiyat arttı
Almayın arkadaşlar bakın bende zamanında al sat yaptım ama bu işin de bir oluru var o kadar fiyat farkı koyulur mu ayıptır günahtır haktır yani ben 1000tl vs koyuyordum bu düpedüz dolandırıcılık yani almayın ellerinde kalsın gidin sıfıra 41 bin verin bundan almayın 41 den de ucuza verirse yine almayın müstahak olsunAdamın yayınına gittim. Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Adam ben alsatçıyım. İnstagramda da reklamımı yaptırdım dedi. Kendi ağzıyla söylüyor zaten.
aynı hocamaynı ram mi yoksa cl ve mhz değerleri farklı ram mi
ben de rami eklettim hemen ama soğutucu ekletmedim ben de soğutucuyla uğraşıcam ama buna değdi yoksa sistemi alamazdımBana stok tükenir diye uğraşma al hemen dedi öyle kaldı saçma sapan ,simdi yükseltmeye bakıyorum o ramin aynısı sadece vatan bilgisayarda var fiyatı da 2986 lira gözüküyor, boşu boşuna 500 lira fazladan verecem.
Ortalık çakaldan geçilmiyor). Adam artık yeni canavarla yayınlara tam gaz devam deyip reklamını yaptırmış. Sonra sistemi sarı siteye koymuş. Yersen
)))