PCH Hector Ekran Kartı Fanları

passhugen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selamlar arkadaşlar,

Bügün elime PCH Hector sistem geçti ekran kartını falan taktım herşey hazır ancak monitorumde bir sıkıntı olduğu için bağlamadan denemek istedim ama kasayı çalıştırdığım anda bütün fanların dönmeye başladığını gördüm ekran kartı fanları dahil kasanın ön kısmının cam olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum yoksa başka bir nedeni olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam anladığım kasayı başlatınız bütün fanlar dönmeye başladı buraya kadar sorun yok ama "kasanın ön kısmının cam olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum yoksa başka bir nedeni olabilir mi?" demişsiniz burayı anlamadım

KS

passhugen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam anladığım kasayı başlatınız bütün fanlar dönmeye başladı buraya kadar sorun yok ama "kasanın ön kısmının cam olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum yoksa başka bir nedeni olabilir mi?" demişsiniz burayı anlamadım
Yük altına girince yani sıcaklığı artınca çalışıyor diye biliyorum o yüzden öyle dedim sıcaklığı fazla olduğu için mi dönüyor diye

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Yük altına girince yani sıcaklığı artınca çalışıyor diye biliyorum o yüzden öyle dedim sıcaklığı fazla olduğu için mi dönüyor diye
Hocam bıos güncellemesi yaptığınızda o dediğiniz çalışır diye biliyorum şuanda eğer güncel ise bıosdan o seçenek kapatılmış olabilir bilemiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartı fanları 50/55/60 derece sınırlarından birisine kadar aktif olmaz genelde ve durur evet. Ancak sistem için aynısı geçerli değil. Kart ilk açılışta dönebilir ancak verileri okuyunca sıcaklık verdiğim eşiklerden artık hangisiyse sizin kartınızın verisi o değere gelene kadar durur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri