Linkleri varmı?@White Ravens şu an 2 tane satışta görüyorum bu sistemi. 40 stoklu ürünün 2 tanesi daha teslim alınmadan satışa düşmüş bile. “Online satışta hep al-sat yapanlar alıyor. Böylesi daha iyi, al-sat yapanlar alamayacak” demiştin. Görür görmez aklıma sen geldin de hatırlatayım dedim.
Hocam sabah 6.30 da kalktım 7.20 gibi ordaydımKacta gittiniz hocam
Sorunlu musun bilgim olup olmadığına nasıl karar verdin kendi kendine başkasını tanımadan kararlar veriyorsan evet sorunlusunSorsam modeller arasındaki farkı bilmessin ama neyse. Aldıysan hayırlı olsun.
Aynen 18k ya 3080 sistem buldun ama kartın modelini sorguluyorsunSorunlu musun bilgim olup olmadığına nasıl karar verdin kendi kendine başkasını tanımadan kararlar veriyorsan evet sorunlusun
Abi doğru bu ben sıradaydım baktım arkamdakiler azalmışBu şey gibi oldu biraz beleş etin yahnisi mantığı. Ventus'da olsa, Vision'da olsa kart ayrımı yapmaksızın alanlar çok şanlı. 18K'ya böyle bir sistem alıp Ventus var diye vazgeçenler olmuş sırada ne kadar doğru bilmiyorum. Garip..
Sarı sitede denk geldim buraya atmakta sorun yoksa atarım veya özelden de atayım.Linkleri varmı?
Öncelikle "al-sat yapanlar alamayacak" demedim.@White Ravens şu an 2 tane satışta görüyorum bu sistemi. 40 stoklu ürünün 2 tanesi daha teslim alınmadan satışa düşmüş bile. “Online satışta hep al-sat yapanlar alıyor. Böylesi daha iyi, al-sat yapanlar alamayacak” demiştin. Görür görmez aklıma sen geldin de hatırlatayım dedim.