PCH Medal X5 BASIMIZA GELENLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Daha yeni eve ulaştım 7 de yola çıktım ventus aldım siz düşünün keşke vision olsaydı çok istedim ama artık yapacak bişey yok
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ventus olsa bile yine de çok iyi sistem aldınız, canınız sıkılmasın.

Adama diyoruz ki biz ilk geldik biz trio veya vision istiyoruz random atıyor sistem diyor arkadaşım madem random atıyor nasıl üst üste ventus veriyorsun diyoruz bilmiyorum diyor
Yani mantıken öyle olması daha iyi olurdu. Biraz keyfi olmuş gibi duruyor.
Onlar da maaşlı çalışan sonuçta, muhtemelen kalabalık vs. olduğundan bir an önce iş bitsin istemiş olabilirler.

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Aynen öyle çok takılmayalım sistemi aldık mı aldık bende vision isterdim düz gigabyte geldi ama sıkıntı değil yani 3080 mi 3080.(EK OLARAK LİSTEDE 4.SIRADA OLAN ARKADAŞ BANA ÖZELDEN YAZABİLİR Mİ?)

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Ventus olsa bile yine de çok iyi sistem aldınız, canınız sıkılmasın.

Yani mantıken öyle olması daha iyi olurdu. Biraz keyfi olmuş gibi duruyor.
Onlar da maaşlı çalışan sonuçta, muhtemelen kalabalık vs. olduğundan bir an önce iş bitsin istemiş olabilirler.
İş bitsin le alakası ne ki hocam aynı kartı yine vereceksin yine vereceksin

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
İş bitsin le alakası ne ki hocam aynı kartı yine vereceksin yine vereceksin
Adamlar senin ne istediğin ile ilgilenmiyordur yani.
O an kendisi için en basit/hızlı olan neyse onu yapmıştır.
Rastgele eline ne gelirse onu vermiştir yani. İstese uğraşır mıydı? Uğraşırdı.
Ama garson gibi "Ahmet'e Vision sar. Şu gençler Ventus bekliyor" diyemezler sonuçta.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Bedava dağıtılan baklavayı avuçlayarak almaya çalışan milletin evlatları olur böyle şeyler aldıysanız huzurla uyuyun bu gece. Meşhur bir borsa sözü neder ; kâr cepte güzeldir.. Kârınızın keyfini sürün.
Örnekle alakası bile yok ki millet efendi efendi sırasına girdi bekledi kimsenin ne hakkını gasp etti ne de baska birşey yaptı mağaza çalışanları gerekli özeni göstermedi

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Adamlar senin ne istediğin ile ilgilenmiyordur yani.
O an kendisi için en basit/hızlı olan neyse onu yapmıştır.
Rastgele eline ne gelirse onu vermiştir yani. İstese uğraşır mıydı? Uğraşırdı.
Ama garson gibi "Ahmet'e Vision sar. Şu gençler Ventus bekliyor" diyemezler sonuçta.
Hocam biz ısmarlama herkes istediğini alsın demiyoruz ki güzel kartları ilk gelenlere verselerdi diyoruz

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Sonuçta alacak adam sayısı aynı
Videodaki gibi sırasıyla gitseydi ona da razıydım aslında ben ilk 12 alan kişi ventus sonra sıradan visiondu ben 20.sıradaydım rahat vision gelir dedim visiondan sonraki gigabyte ın düz kartı geldi yapcak bir şey yok.Taş gibi sistem aldık mı aldık ona bakalım biz

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam biz ısmarlama herkes istediğini alsın demiyoruz ki güzel kartları ilk gelenlere verselerdi diyoruz
Tamam, ben de aynı şeyi söylüyorum zaten.
Ama senin-benim dediğim şeylerin bir önemi yok.
Orada bu işe bakan personel canı ne istemişse onu yapmış.

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Videodaki gibi sırasıyla gitseydi ona da razıydım aslında ben ilk 12 alan kişi ventus sonra sıradan visiondu ben 20.sıradaydım rahat vision gelir dedim visiondan sonraki gigabyte ın düz kartı geldi yapcak bir şey yok.Taş gibi sistem aldık mı aldık ona bakalım biz
Gaming oc ile ventus arasında fakr yok gibi bişey sadece gigabyte yazısı ışıklı o kdr .d

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
11 saat ventus için bana resmen küfür gibi oldu bidaha böyle bişey olursa ya en son giderim 4 5 kişi kala yada gitmem ayaklarim koptu 7 den akşam 10 bucuga kadar ayakta

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Sıranın önündeki büyüklerin biraz ittirmesiyle aslında kendi istediğimi yaptırdık sıra konusunda ekran kartı konusunda da onu yapabilirdikte son dakikalarda artık herkes okadar beklediğinden çok yorulmuştu gelip boş dönmeyelim diye aldılar ben rahatım şahsen istediğimiz olsaydı ekran kartı da ayrıca iyi olurdu sadece

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
11 saat ventus için bana resmen küfür gibi oldu bidaha böyle bişey olursa ya en son giderim 4 5 kişi kala yada gitmem ayaklarim koptu 7 den akşam 10 bucuga kadar ayakta
sen 11.sıradaki arkadaşsın galiba senin için sıkıntılı oldu harbiden ama sağlık olsun olan oldu artık

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,310
Sistem iyi ona lafımız yokta Kart sırası bu şekilde olmamalı idi adamlar sabah 7 den beri beklemis 11 saat sen adama hakaret gibi ventus veriyorsun son dakika gelen adama trio veriyorsun
Söylendi ama sistem çıkınca önce ventus sonra gigabayt Gaming oc sonra diğerleri olsun hepsi güzel problem yok

Protouse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Kullanasim.kalmadi hevesim kursağımda kaldı zaten direk saticam artık 21 23k arasına gider herhlade en azından 15 saat çektiğim yola deysin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tamam Ventus çok iyi değil ama 3080 3080 dir. Bu paraya Ventus lu sistem veren bile yok. Talihsizlik işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri