PCH Penumbra sistemi 5600X yapıp aldım yüksek sıcaklık sorunu yaşıyorum!

taha yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pc hocası penumbra bu kasayı aldım işlemciyi 5600x yapıp birde m2ssd ekledim ekran kartım valorantta 500 fpsi rahat görüyor ama 90 dereceye çıkıyor bu normal mi yoksa garanti yolu gözüktü mü yada biostan fan ayarı mı yapmam gerekiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
pc hocası penumbra bu kasayı aldım işlemciyi 5600x yapıp birde m2ssd ekledim ekran kartım valorantta 500 fpsi rahat görüyor ama 90 dereceye çıkıyor bu normal mi yoksa garanti yolu gözüktü mü yada biostan fan ayarı mı yapmam gerekiyor
Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz eğer öyleyse normal aylarda 5600X içinden çıkan soğutucu o işlemciyi yük altında 75 derecelere kadar çıkartıyor bu sıcak aylarda minimum +10 derece daha eklemesi anormal değil. Stok soğutucuysa tabi.

KS

taha yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz eğer öyleyse normal aylarda 5600X içinden çıkan soğutucu o işlemciyi yük altında 75 derecelere kadar çıkartıyor bu sıcak aylarda minimum +10 derece daha eklemesi anormal değil. Stok soğutucuysa tabi.
ekran kartım 90 dereceyi görüyor işlemcide sorun yok

KS

taha yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birde nerede yaşıyorsunuz, bölge olarak? Ayrıca kasa tam olarak nerede konumlanıyor odanızda?
konyada yaşıyorum ayrıca kasa masanın üstünde msi afterburnerde sıcaklıklarım normal ama görev yönetici msı afterbunerdam 15derece fazla gösteriyor hangisi doğru gösteriyor

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
TechPowerUp GPU-Z programını indirip çalıştırın. Programın yukarısındaki sekmeden 'sensors' sekmesini açın. Ekran kartınn doğru sıcaklıklarını gösterir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri