Bak, bu sistemin fiyatı güzel. O 2060 kaç stok çıktı haberin varmı? Stok ne kadar fazlaysa fiyat o kadar yüksek oluyor. Bu fiyata 5500 6650xt gerçekten iyi. Şahsen körü körüne savunma veya at gözlüğü vs durumu bende yok. Sistemi beğenmeyebilirsiniz ama sizin beklentiniz yüksek diye bu sistemi de kötüleyemezsiniz, yorumları düşünerek yapalım, sorsam şimdi neden beğenmedim diye cevap gelmez. Bu fiyata genelde 6600 olduğunu düşünürsek 3060ti dengi bir kart çıkıyorsa gayetde fp denebilir. 12k ya olan 6600 sistemlerde de 5500-12100f var denk işlemciler. Çok nadiren 6700 gibi kartlar çıkabilir tabi ama 6650xt ile de çok fark yok aralarında. Varsa neden beğenmediğini anlatsın bilelim.Kimse kusura bakmasında bu forumda eleştirinin de körü körü savunmanında dozu yok valla, geçen hafta 2060'lı sistem 9500'a satıldı ve kimse ağzını açtı mı? 8800e dha daha iyi fiyata sattığı halde? bu haftaki sistem fiyatı kabul edilebilir fakat bu fiyat indirimli veya fiyat performans diye tabir ettiğimiz fiyat kesinlikle değildir. Birbirimizi kırmayalım ancak at gözlüklerini çıkartarak yorum yapalım. İyi forumlar.
6700 ile aralarında çok fark yok, ayrıca bu sistemin kaç stoğu var ona göre eleştri yapmamız lazım. Onun dışında bu sistemde alınır tabi. Yüksek stok yap deniyor yapınca fiyat yüksek geliyor ve beğenilmiyor.404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Taner hocamın sistemini baltamak amacını gütmek istemem ama böyle bir sistem var eğer meselemiz daha çok fps ise bu sistem daha iyi
Özelleştirme kısmında 900₺ ye 5600 yapılıyor gayet gayet iyi bir fiyat. 5600 den 5600x e yükseltme yaparken bile 900₺ iyi bir fiyat olarak görülüyor.Bende sistem hakkında yorumumu yapayım. Herkesin kişisel görüşü fakat bu sistemde ryzen 5600 kullanılsaydı kimse bu sisteme kötü demezdi fiyatından dolayı. Taner hocamızın eline sağlık eminim dahada iyi sistemler çıkaracaktır. Forumdaki ve dışarıdaki insanlar için birşeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor. Bazı arkadaşları görüyorum emeğe saygıyı hiçe sayıp "çöp" yorumları yapıyorlar post altında. Begenmemiş olabilirsin fakat yeni sistem çıkart Taner abi diyip telefon yada pc başında duran sensin.
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun almayacak olanlar farklı sistemler bekleyebilir.
Sen önce saygılı konuşmayı öğren benceBu Enes arkadaş pckolik de çalışıyor galiba, diğer konuda da burda da satılsın diye yırtıyor kendini![]()
Ne çalışması dostum, anlamadım? Üslûbuna dikkat et.Bu Enes arkadaş pckolik de çalışıyor galiba, diğer konuda da burda da satılsın diye yırtıyor kendini![]()
Ağlamaya devam et lütfenSen önce saygılı konuşmayı öğren bence
Ama işte insanların bütçesi kısıtlı o 900₺yi bile arıyorsun yeri geldiğinde sistem alırken. Bak ben 2 aydır arıyorum 3060lı sistem bakıyorum 300-500₺yi bile arıyorsun.Özelleştirme kısmında 900₺ ye 5600 yapılıyor gayet gayet iyi bir fiyat. 5600 den 5600x e yükseltme yaparken bile 900₺ iyi bir fiyat olarak görülüyor.
Reis eleştri bile yapamıyorlar kötü diyor ama neden kötü dediğinden haberi yok. 900₺ ile 5600 yapılması çok iyi onu dedim. Gidipde oraya 1₺ ye 5600 koymazlar zaten.Ama işte insanların bütçesi kısıtlı o 900₺yi bile arıyorsun yeri geldiğinde sistem alırken. Bak ben 2 aydır arıyorum 300-500₺yi bile arıyorsun sen bana sor![]()
Ben 550m k ve ryzen 5600 yaptım 13763 alınırmıÖzelleştirme kısmında 900₺ ye 5600 yapılıyor gayet gayet iyi bir fiyat. 5600 den 5600x e yükseltme yaparken bile 900₺ iyi bir fiyat olarak görülüyor.
Bence güzel fiyat alınabilir. Hayırlı olsun.Ben 550m k ve ryzen 5600 yaptım 13763 alınırmı
Alınır hocam. Sinerideki sistemde 5600 yapması pahalı olmasaydı onu önerirdim.Ben 550m k ve ryzen 5600 yaptım 13763 alınırmı
Tabikide beğenmeyenler diğer platformdaki pclere bakabilirler. Hem stok çok istiyoruz hemde fiyat böyle olunca çok diyoruz acaip bir milletizReis eleştri bile yapamıyorlar kötü diyor ama neden kötü dediğinden haberi yok. 900₺ ile 5600 yapılması çok iyi onu dedim. Gidipde oraya 1₺ ye 5600 koymazlar zaten.
Eyw zaten eft havale yapılıyor durumu değerlendirim iptal de edecek vaktim var anakartı b450 yapsam 12900 küsür oluyor ne dersiniz 450 mi 550 miBence güzel fiyat alınabilir. Hayırlı olsun.
3060 Gelseydi kabul edecektiniz ama.Kimse kusura bakmasında bu forumda eleştirinin de körü körü savunmanında dozu yok valla, geçen hafta 2060'lı sistem 9500'a satıldı ve kimse ağzını açtı mı? 8800e dha daha iyi fiyata sattığı halde? bu haftaki sistem fiyatı kabul edilebilir fakat bu fiyat indirimli veya fiyat performans diye tabir ettiğimiz fiyat kesinlikle değildir. Birbirimizi kırmayalım ancak at gözlüklerini çıkartarak yorum yapalım. İyi forumlar.
550 ilerisi için daha iyi.Eyw zaten eft havale yapılıyor durumu değerlendirim iptal de edecek vaktim var anakartı b450 yapsam 12900 küsür oluyor ne dersiniz 450 mi 550 mi
Çoğu kişi beğenmedi, ondandır. Al-sat yapanlar neden almadı anlamadım 13-14k ya giderdi.Çıkalı 1 buçuk saat oldu sistem hala duruyor demek ki neymiş ?