ürün anahtarı alacak kadar uzun kullanır mıyım hocam 10 u yoksa yakın tarihte 11 e geçme zamanı gelir mi birde ucuz yollu ürün anahtarı alabileceğim site biliyor musunuzHala Win 11 de sıkıntı var diyenler var. Bence Win 10 kurmak daha mantıklı.
hocam o zaman ben 10 kurup bi ürün anahtarı alayım bana windows 10 için iso dosyası önerir misiniz tam bilgim yoktaHocam 11 ne zaman stabil olursa geçme zamanıda o zaman olur. Ben win 10 kurardım. Ama 11 tasarımı çok iyi.
Benimde bilgim yok maalesef. @Syqex @BilgisayarcıGenç @mutluhocam o zaman ben 10 kurup bi ürün anahtarı alayım bana windows 10 için iso dosyası önerir misiniz tam bilgim yokta
şu gereksiz etkinleştirme yazısını yok etme şansım varsa almayayım hocam biliyorsanız bana iso önerir misiniz usb ye atabileceğimürün anahtar almaya gerek yok.
anladım teşekküğr ederimEtkinleştirme yazısı yok ediliyor ama bir şey için kötü oluyordu galiba. Tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama sanki mantıklı değil gibiydi. Ürün anahtarı alsanız deneme sürümü direk orijinal Windows a geçer diye biliyorum. Telefonda olduğum için iso dosyası atamıyorum ama Windows 10 iso yazıp Microsoft'un sitesine girseniz indirme yeri olması lazım.
sağlamlisanstan 10 aldığımda 11 e güncelleyince ürün anahtarım 11 e de kayıyor dimi ben öyle hatırlıyorum11 de yazılımsal destek hala tam düzeyde değil. Problem yaşadım ilk kurduğumda. Daha sonrasında Win 10 kurup güncellemeleri sağlayıp win 11 e geçtim. Seçim size ait tabi şuan sorunsuz şekilde Win 11 kullanıyorum. Sağlamlisans sitesini tercih edebilirsin.
Ben 11 kullandım o yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim hocam.sağlamlisanstan 10 aldığımda 11 e güncelleyince ürün anahtarım 11 e de kayıyor dimi ben öyle hatırlıyorum
Windowsun sitesi üzerindense evet doğru dosya. Sanırım Windows 11 indirmişsiniz?Ekli dosyayı görüntüle 10816 hocam bunu yüklemem gerekiyor doğru dimi
Buradan indirebilirsiniz.hocam o zaman ben 10 kurup bi ürün anahtarı alayım bana windows 10 için iso dosyası önerir misiniz tam bilgim yokta
Birde ddr değer 2133 yazıyor o RAM değeri mi 3200 olması gerekmiyor mu![]()
TV ile PC yi açtım buradan Windows’u nasıl kurucam daha önce yeni bir bios kullanmadığım için bulamadım
hocam windowsu kurayım ramleri 3200 yapmak için tekrar konuşalım olur muRamler XMP ayarları ile oluyor. Sol üstte sözde gözüküyor , profile 1 de olmuyorsa profile 2 deneyin. Windows kurmak içinde ekranın ortasında gözüküyor USB belleği ilk sıraya almanız gerekiyor. Ona dosyayı rufus ile yazdırdıysanız PC direk tanıyacaktır.